egliuz parašė:
O tai visgi kas tas eiles užrašynėja - sudarinėja? Į ką ten reikia kreiptis?
manau pasiskambink i pogimdyvini skyriu ir suzinosi konkreciai,nes as tik siaip daktares vienos uzklausiau.
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdaegliuz parašė:
O tai visgi kas tas eiles užrašynėja - sudarinėja? Į ką ten reikia kreiptis?
manau pasiskambink i pogimdyvini skyriu ir suzinosi konkreciai,nes as tik siaip daktares vienos uzklausiau.
sveikos
kas liecia palatas, pati buvau nemokamoj ir viena pati, taip kad turejau visapuska privatuma ir ramybe
o jei ir uzsirasysit i eile ir bus vieta bet atsairas moteris kuriai CP tai jai bus pirmenybe i mokama. As kai pagimdziau ir paprasem i mokama buvom 13saraze, bet kai nuvede i palata buvome tik su suneliu tai nebesiplesiau del mokamos tai ir prabuvome nemokamoj
kulverstukas parašė:
as siandien kaip tik buvau ligoninej ir uzklausiau del tu palatu,tai sake prasinest sav pries gimdymo termina,tada irasys i eile,ir jei atvyski anksciau gausi tirkai palata,o jei nebuso eilej tai 50x50 ar gausi.
o kur ten jiems skambint ar kaip ten uzsirasyt?
Rienata parašė:
o kur ten jiems skambint ar kaip ten uzsirasyt?
www.klaipedosligonine.lt/link_5_10.htm pabandyk paskambint pogimdyminiam skyriui
kulverstukas parašė:
www.klaipedosligonine.lt/link_5_10.htm pabandyk paskambint pogimdyminiam skyriui
aciu butinai paskambinsiu
O kaip Jus del pinigu davimo? Gal zinote kaip dabar yra? duoda? kam ir kiek? As kai gimdziau tai neimanoma buvo neduot nes anesteziologas atejes net paklause ar noresit nuskausminimo, sakau nezinau neskauda dar. Sako nu as ir nezinau, man ir neskauda ir pakeles savo chalata i kisene rodo. As apakus buvau tokio nahaliskumo.
Rienata parašė:
O kaip Jus del pinigu davimo? Gal zinote kaip dabar yra? duoda? kam ir kiek? As kai gimdziau tai neimanoma buvo neduot nes anesteziologas atejes net paklause ar noresit nuskausminimo, sakau nezinau neskauda dar. Sako nu as ir nezinau, man ir neskauda ir pakeles savo chalata i kisene rodo. As apakus buvau tokio nahaliskumo.
na cia tai jau tikrai nachalas
na as kolkas pasiruosus niekam neduoti,nebent po gimdymo,jei turesiu nuotaikos ir graziai su manim elgsis tada gal kazkaip atsilyginsiu,bet siaip neplanuoju niekam duot pries.Kai gulejau ligoninej,visi sako duok geriau ziures,bet uz ka as turiu duot jei ateina susiraukus kaip s...... ir iseina susiraukus ne zodzio nepasakius,net ir diagnozes nepakomentavo,kol nebuvo daktares.O paskutine diena kai buvau,tai kaip tik ryte keites pamaina,tai faina pataikiau,bet ka beduosi jai jei tik maciau 2val.Butu ji buvus tokia visas dienas tai buciau kiekvienai gal kazkaip atsilyginus.
kulverstukas parašė:
na cia tai jau tikrai nachalasna as kolkas pasiruosus niekam neduoti,nebent po gimdymo,jei turesiu nuotaikos ir graziai su manim elgsis tada gal kazkaip atsilyginsiu,bet siaip neplanuoju niekam duot pries.Kai gulejau ligoninej,visi sako duok geriau ziures,bet uz ka as turiu duot jei ateina susiraukus kaip s...... ir iseina susiraukus ne zodzio nepasakius,net ir diagnozes nepakomentavo,kol nebuvo daktares.O paskutine diena kai buvau,tai kaip tik ryte keites pamaina,tai faina pataikiau,bet ka beduosi jai jei tik maciau 2val.Butu ji buvus tokia visas dienas tai buciau kiekvienai gal kazkaip atsilyginus.
Pagimdzius neduociau ne vienai!!! nebent koki saldaini sesutem skyriuje nupirkciau kad viska papasakotu ka reiks ir kur daryt, nes su pirmu vaikeliu daug klausimu iskyla. As kai pirma gimdziau daviau ir gydytojai ir akuserei tai sakiau jei jau bus beda kad reiks duot gydytojai neduosiu nes ji paskuitne men atbega kai jau tas vaikiukas vos ne islindes. O akuserei vyras kai dave tai ta net popierius atsinese i palata surasinet ir tik saremes ir nugara tryne ir kojas kilnojo, o ta ryta 13gimdyviu buvo. Kai dabar pagalvoju man net slykstu ka gali pinigai.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai