l-i-n-a parašė:
tai gerai tada,seip drasus yra mazius ,bet nezinosi kaip jis gali reaguoti.
nieko, sakau pradzioj pabusi salia, o paskui ir vienas liks
gali but ir asaru jei ne is kart, tai veliau po kurio laiko, bet viskas praeis ;)
l-i-n-a parašė:
tai gerai tada,seip drasus yra mazius ,bet nezinosi kaip jis gali reaguoti.
nieko, sakau pradzioj pabusi salia, o paskui ir vienas liks
gali but ir asaru jei ne is kart, tai veliau po kurio laiko, bet viskas praeis ;)
skrubi parašė:
nieko, sakau pradzioj pabusi salia, o paskui ir vienas liksgali but ir asaru jei ne is kart, tai veliau po kurio laiko, bet viskas praeis ;)
o ka padarysi ,juk i darba nesivesi
reikes priprast vaikuciui.
skrubi parašė:
po truputi pratinamaispradziu su mama kokia valndele pabus kartu grupeje ir eisit namo, po to viena po kelias val paliksi kaip noresi ir paskui visai dienai jau
![]()
O ka daryti jei musu i lopseli nepriima? Nera tiek vietu, kiek yra norinciu.
Ar jums leidzia prisijungti prie tos sistemos, kur galima patikrinti kurioj vietoj eileje i lopseli esame? Man tai neleidzia kazkodel.
Lora11 parašė:
Ar jums leidzia prisijungti prie tos sistemos, kur galima patikrinti kurioj vietoj eileje i lopseli esame? Man tai neleidzia kazkodel.
Nuo kada tu nori pradeti leisti i darzeli nuo sio rudens? I kuri eisit darzeli?
l-i-n-a parašė:
mano mazius valgo pats bet ant puodo nedaro,nenoriu versti as jo pa to nesedes visai ilgai .pagalvojus vietoj nepasedi ramiai ka jau kalbet apie sedejima ant puodo :)mano maziuko siulpna imunine sistema tai bus nekas jauciu.man idomu kaip cia darzeli ar mamos is karto ateina ir palieka vaika nuo ryto iki vakaro.ar galima kartu su vaikuciu pasibut biski kol apsipras,nes juk bijos vaikas ,visi svetimi zmones.
Manau priklauso ir nuo aukletoju mums niekas neleido eiti i grupe rubineje atsisveikini ir viskas pirmas dienas po vaanda palikdavau paskui iki pietu ir t.t., bet su maniske nebuvo jokiu bedu labai patiko, bet matydavau kaip kiti vaikai cypia aukletojos is ranku tevasm isplesia ir i grupe.
Extraverte parašė:
Nuo kada tu nori pradeti leisti i darzeli nuo sio rudens? I kuri eisit darzeli?
Na as noriu pradeti leisti i lopseli nuo kt. rudens, tada vaikui butu 1 metai ir 8 men. , bet kazi ar gausime vieta. Uzsiraseme mes i Žilviti.
Extraverte parašė:
Manau priklauso ir nuo aukletoju mums niekas neleido eiti i grupe rubineje atsisveikini ir viskas pirmas dienas po vaanda palikdavau paskui iki pietu ir t.t., bet su maniske nebuvo jokiu bedu labai patiko, bet matydavau kaip kiti vaikai cypia aukletojos is ranku tevasm isplesia ir i grupe.
Jetau kaip cia ziauriai, bene taip galima su vaikais elgtis? Cia panasiai kaip Stankunaites atvejis, vaikas isplesiamas is ranku... argi taip galima elgtis, kaip turi jaustis vaikas pas svetimus zmones ir dar jega paimtas, juk jis nesupranta esmes sito reikalo, tai kur vaiko saugumas ir panasiai. Ne man nepriimtinas toks aukletoju elgesys. Kuriam cia darzelyje?
Suprantu, kad rubineje su vaiku atsisveikini ir atiduodi i grupe, isisveda aukletoja, bet kad per jega plest, cia tai ziauru ir man visai nepriimtina.
Lora11 parašė:
Leidžia patikrinti, nors neseniai bandžiau eit, tai rašė, kad vyksta sistemos atnaujinimas, bet šiaip visad leisdavo tikrai.
Extraverte parašė:
zilvityje tikrai zinau kad leidzia pradzioj pabut kartu su mama, beto ir nora aukletojai reikia pareikst......o kad plestu vaikus tevam is ranku to nesu girdejus ir manau tai nesamone, nieks taip nesielgia...........
Extraverte parašė:
O siaube, kaip baisu, ci akokiam darzely taip elgiasi?
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai