gin222 parašė:
As pati dariau stiklainiukuose nuo vaikisku tyreliu,pridejau saldainiuku :)Parasiau Austejos krikstynu vitaminai![]()
puiki mintis
gin222 parašė:
As pati dariau stiklainiukuose nuo vaikisku tyreliu,pridejau saldainiuku :)Parasiau Austejos krikstynu vitaminai![]()
puiki mintis
Diana.Di parašė:
Sveikos mamytes,krikstynos dar tik planuose,o jau susiduriau su problemom![]()
ziurinejausi kvietimus ir ideju ka parasyti.norejau paklaus…
kvietimų tekstų gali pažiūrėti čia: https://www.google.com/search?q=kvietimas+krik%C5%A1tat%C4%97viams&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9ozHVOPeI8G7UdyIgqgO&ved=0CB0QsAQ&biw=1366&bih=657
gishqte parašė:
sveikos merginos, norėjau paklaust gal turit pvz kaip krikšto tėvelius paprašyti kad sutiktų krikštint vaikiuką? tikiuosi supratot ko ieškau![]()
Diana.Di parašė:
www.planuokpati.lt/straipsniai/perziura/krikstynu-kvietimai-kaip-juos-paruosti
cia galit paziureti yra nemazai pakvietimu kaip rasyti
Diana.Di parašė:
Mielieji XXX ir XXX (būsimų krikšto tėvelių vardai),
Dievulis man davė vienus tėvelius, kurie manimi labai rūpinasi ir labai mane myli, bet jis pažadėjo, kad ateis tokia dienelė, kai aš turėsiu antrus tėvelius, kurie ne mažiau manim rūpinsis ir mylės, ir mokins mane pažinti jį – Dievulį.
Prašau Jūsų sutikti tapti antrais mano tėveliais, krikšto tėveliais, ir palydėti mane šių metų XX d. XX val. į XXX bažnyčią, kur man bus suteiktas Krikšto sakramentas.
XXX (krikšto vaikutis)
Gal kam kas tiks paziurekit
gishqte parašė:
sveikos merginos, norėjau paklaust gal turit pvz kaip krikšto tėvelius paprašyti kad sutiktų krikštint vaikiuką? tikiuosi supratot ko ieškau![]()
gishqte parašė:
As dariau video kvietima ,nupirkau grazu USB(boruzele tokia) ikeliau ten video,idejom i grazia dezute,ir su saldaiu dezute nuvaziavom i svecius,paziureje video viska suprato
Julia_2 parašė:
gal turit kokiu minciu ka galima padovanoti sveciams per krikstynas ne brangaus? laikrastukai ir saldainiai jau pabode
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai