laimutte parašė:
Kaip tu? Ar neisvaziavai vakar gimdyt?![]()
Sveikutes ;) vakar pasiskambinau i ligonine, paaiskinau situacija, del kamscio ir pastoviu maudimu. Ir kai paminejau, kad su dvynukais, tai iskart pasake, kad vaziuoti i ligonine pasitikrinti. Mes vakare ir nuvaziavome. Patikrino kakleli, tai uzdaras. Bet to kamscio pacios pamate, kad iseidineja nemazai, bet tik skaidraus. Paziurejo per skena mergytes, tai joms viskas gerai. Toniukus bande tikrinti, bet jos kaip abi pradejo judeti, pilvas visas banguoti i salis pradejo
buvo tokios judrios, kad jau senokai taip bemaciau, nes pastaruoju metu ramesnes. Patikrino mano spaudima - geras, temperatura - normali. Slapimo tyrima padare, viskas gerai, tik sako ar tu valgei siandiena??! nes parode slapimas, kad truksta maisto medziagu!!! sakau, na taip 17h paskutini karta valgiau, veliau kai skaudejo nesinorejo, o juk velai vakare atvaziavom pas jus. Tai sesele atnese man sumustiniu su kalakutiena ir sulciu :)))) As padekojau, bet sakau tikrai nenoriu :))) o ji: tu turi pavalgyti. Buvo 12h nakties jau ( nes cia UK ligoninese niekada nesiskubina, viska daro letai ) sedziu sau ir per prievarta valgau tuos sumustinius :))) Jie siule man gultis i ligonine, tai stebetu mane kas vyks toliau, nes mums ligonine ganetinai tolokai palyginus. Bet as atsisakiau, namai yra namai ir lova sava.
Bet po to patikrinimo man dar skaudesni pasidare tie paruosiamieji saremiai
bet nieko daugiau nevyksta, mergytes nuo vakar dar vis labai judrios. Taiva tiek ziniu is manes, vis dar nescios...