dovile3334 parašė:
Man patiko Antakalnyje, gimdziau su vyru.
Tikiosi kad ir man patiks.Pirma su vyru gimdziau,antra irgi su vyru,bent jis reiskia nora,nors labai visi atkalbineja ji dalyvaut
dovile3334 parašė:
Man patiko Antakalnyje, gimdziau su vyru.
Tikiosi kad ir man patiks.Pirma su vyru gimdziau,antra irgi su vyru,bent jis reiskia nora,nors labai visi atkalbineja ji dalyvaut
dovile3334 parašė:
Tiesa ar ziurit seriala, Moterys meluoja geriau?
anksciau ziurejau, o dbr ner kada
tania parašė:
Veruncia,dvirati turi?As zadu elipsini isigyti...Po kiek sportuoji min per diena?
axa, turiu, tai , kad as sian po ilgo laiko tarpo atsisedau ant dviracio, as 3 km isminiau, tai apie 12 min gavosi
veruncia parašė:
axa, turiu, tai , kad as sian po ilgo laiko tarpo atsisedau ant dviracio, as 3 km isminiau, tai apie 12 min gavosi
Jauciu kai turesiu as ta treniruokli,nesportuosiu su dviem vaikais
tania parašė:
Aha![]()
Gal nepasiseke...
tania parašė:
Tikiosi kad ir man patiks.Pirma su vyru gimdziau,antra irgi su vyru,bent jis reiskia nora,nors labai visi atkalbineja ji dalyvaut![]()
o kodel atkalbineja, kas cia tokio, as tai be vyro numirciau turbut, nors ir nervus man patampe, bet kad jis salia buvo, labai dziaugiausi, nes daug panikos turejau, nes gimdziau beveik para, tai aparatas daznai issijungdavo kur sirdele klausit, tai vis issigazdavau , kad sustojo
SandruteMmm parašė:
ir bokso kriause visada saliair siaip mes tai su vyru norim daug vaikuciu, o kadangi jau startavom tai gal ir pavyks dideli buri suburt
as tai kokiu keturiu noreciau
![]()
![]()
dievas duoda diena, dievas duos ir dienai
tania parašė:
Jauciu kai turesiu as ta treniruokli,nesportuosiu su dviem vaikais![]()
nebus tiesiog kada, o ir su 2 vaikais manau pakankamai prisisportuosi, paskui juos lakstydama
SandruteMmm parašė:
Gal nepasiseke...![]()
Tu cia neimk i galva,tau tikrai pasiseks,viskas viks sklandziai,graziai ir greitai,tad nusiteik pozitiviai
veruncia parašė:
na tai macius, susirask mane FB ten ir maniski pamatysi, Veronika Zaleckiene
Jis ten be foto, tik tu ir maziukas
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai