editada parašė:
Mazute,aprasyma tai skaiciau ir ne karta,man patirties reikia kas tureje
Editada,o kokie tau patinka?Labai gerai laiko Lady million.Man ir kvapas visai geras ju
editada parašė:
Mazute,aprasyma tai skaiciau ir ne karta,man patirties reikia kas tureje
Editada,o kokie tau patinka?Labai gerai laiko Lady million.Man ir kvapas visai geras ju
yrunia parašė:
Aha, toj sryti ir dirbutiesa, dar idomu kaip tau su pinigeliai? gausi ir is sodros ir is darbovietes? ar nera kokiu papildomu atskaitymu?
kiek žinau, tai nėra jokių papildomų sąlygų. juk tiek aš, tiek ir tu esam tame įstatyme, kai antrais vaikučio metais galima ir dirbti, ir gauti algą, ir tuo pačiu už vaikutį ( ta prasme, jei esi parašius, kad nori pašalpą gauti dvejus metus, tada gi 70% gauni pirmais, ir 40% antrais metais).
ei, mergaitės, nėra nė vieno idealaus kvapo
jie anksčiau ar vėliau prasivėdena
na, o man asmeniškai labai patiko Lacoste (pink). taip pat labai neblogas gucci guilty (gana ilgai laikosi
). bet tai čia gi kiekvienai vis kitaip, juk vienos mėgsta saldžius, kitos kokius vaisių, dar kitos- labai solidžius ir t.t.t
reniukas parašė:
ei, mergaitės, nėra nė vieno idealaus kvapo![]()
![]()
![]()
jie anksčiau ar vėliau prasivėdena
![]()
na, o man asmeniškai labai patiko Lacoste (pink). taip pat labai neblogas gucci guilty (gana ilgai laikosi). bet tai čia gi kiekvienai vis kitaip, juk vienos mėgsta saldžius, kitos kokius vaisių, dar kitos- labai solidžius ir t.t.t
![]()
Tai joo,visi jie issivedina,bet kazkas yra sakes kuo kvapas gaivesnis tuo jis maziau laiko
Mažutė. parašė:
as ir ziurejau internete ir neradau,reikes draugo paprasyti kad nupirktu dovanu ir ilgai isilaiko,yra ivairiu rusiu.
As ieskojau ju Airijoj,bet to kvapo nerdau,kuri pries tai turejau.O ju rusiu tai joo visokiu yra
Monikiene parašė:
As ieskojau ju Airijoj,bet to kvapo nerdau,kuri pries tai turejau.O ju rusiu tai joo visokiu yra
Kruizuos (laivuose) yra bet ir kaina ne maza ju.
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai