yrunia parašė:
Sveikutes, mamukai. kaip laikotes? kaip ziemos nuotaikos?
Reniuk, kaip Jusu reikalai? kaip augat? kaip valgot? ar i laika daznai iseinat?
labutis visoms. kasdien vis prišoku paskaitinėti, ką veikiat, kuom gyvenat
tik va parašyti tai nespėju. mažiukas vis daugiau dėmesio reikalauja, o kitą kartą, kai jis eina miegelio, tai ir aš gulu paskaitinėti.
Yrunia, mums su maitinimu jau prasti reikalai - kai tik ateina valgymo laikas, duodu papulį, kad ištuštintų, ir tada pilną buteliuką išgeria mišinėlio dar ..va toks mano maitinimas beliko
tik džiaugiuosi dar, kad naktį vieną maitinimą be mišinėlio apseina. jam ta krūtis tą kartą tik kaip apsiraminimas, kaip koks soskiukas reikalingas
na, bet vistiek dar nemetu maitinimo, dar vis tempiu, vis dar vaikas prie manęs
buvom pasisverti, pasimatuoti, skiepuko gauti. tai mano princas sveria jau 5 kg, ir yra 59 cm ūgio. nedidukas, bet kad ir mes nesam aukštaūgiai
o į skiepuka vaikinas reagavo normaliai, džiaugiuosi, kad nebuvo jokių pykčių, jokių poatinimų ir t.t.
beje, ar kuri nors skiepijate savo vaiką toj vaikų konsultacijoj??nu aš "apšalus", koki abjauri ten gydytoja. įsivaizduokit, kai pirma kartą nuėjom, tai nei labas nei ką, na, galvoju, gal kokia nuotaika žmogui prasta, gi visko pasitaiko. dabar va nuėjom antrą kartą, ir vėl tas pats, nei labas, nieko, aš jos klausiu, kur skiepukas bus ( nu ta prasme ar į šlaunytę ar kur), tai ji vos ne neišprotėjo nuo klausimo, sako"o aš jum dar neleidau nusirengti"
na, aš tyliu, bet viduj jau verdu...tada, ji plaka tuos vaistus skiepui, stovi prie manes ir atsukus man nugara. aš jos klausiu, kaip kas, koks skiepas, kaip reakcijos, ko tikėtis po skiepo ir pan,, tai ji man atsukus nugara ir kalba, bet taip nemaloniai, kad šakės..nu žodžiu, ..o apie reakcijas pasakė taip: visko gali būti, ir temperatūra gali pakilti, ir nemiegoti gali, ir piktas gali būti ir t.t.. "sako, nusipirkit žvakučių ir bus gerai...
nu žodžiu, pakraupau kaip reikiant, nes dar nesu gyvenime sutikus tokios gydytojos, ypač, kas susiję su vaikais tai dažniausiai gydytojos būna švelnios ir malonios...tai va, sakiau, kad pas ją nebeisiu, o jei dar teks nueiti, ir jei ji taip vėl kalbės, tai tada jau išdėsiu ir aš ką apie ją galvoju, nes galų gale, juk yra elementari kultūra.
uch, va ir pasipasakojau
Yrunia, o kaip tau sekas? kaip su maitinimu reikalai? pamenu, sakei, vienos krūties nelabai norėjo mažylis imti? ar jau susitvarkė šitie reikaliukai?
o į lauką einam mes kai tik oras leidžia. jei tik nelyja ir nesninga, jei nėra siaubingo vėjo, tai ir einam prasivaikščioti.