1stBaby parašė:
P.s gl kas žinote, kas kur išnuomoja kokį butuką?Ačiū Jums labai esamos ir būsimos mamytės už pagalbą, palaikymą, padrąsinimą ir už tai, kad esate :angelas:…
Tam cia ir esam,kad galetume palaikyti:)o kur ieskot buta?
1stBaby parašė:
P.s gl kas žinote, kas kur išnuomoja kokį butuką?Ačiū Jums labai esamos ir būsimos mamytės už pagalbą, palaikymą, padrąsinimą ir už tai, kad esate :angelas:…
Nemalonu girdeti, kai darbdavys toks idiotas! man paciai tai su juo labai pasisseke. Kai buvau nescia visada turejau nuolaidu, niekas nieko nespaude ir padejo. Dirbau ir dirbu toliau toja pacioje imoneje ir galiu laisvai eiti i antras dekretines be baimes.
Tik jokiu budu kaip sake neiseik savo noru. jei jau nebeistversi, dirbk kiek gali arba nedirbk, manu darbdavys neistveres pats ismes, nes klausantis kaip sneka, jis tik ir laukia kada pati iseisi. Tai padarius prarasi bedarbio pasalpa. isivaizduoju sunku taip, kai darbas kaip kosmaras, taciau tai tik tavo labui
reivana parašė:
Nemalonu girdeti, kai darbdavys toks idiotas! man paciai tai su juo labai pasisseke. Kai buvau nescia visada turejau nuolaidu, niekas nieko nespaude ir padejo. Dirb…
Jei išeini netenki bedarbio pašalpos?
Viola@ parašė:
Hoeven, gali būti ir 30 km spinduliu aplinkui. Nes kiek žinau yra būtina prisiregistruoti norint gauti pašalpą..
1stBaby parašė:
Hoeven, gali būti ir 30 km spinduliu aplinkui. Nes kiek žinau yra būtina prisiregistruoti norint gauti pašalpą..
Mes suradom buta sitam saite"www.marktplaats.nl',gali paziureti.
Viola@ parašė:
Mes suradom buta sitam saite"www.marktplaats.nl',gali paziureti.
O kaip čia su socialiniais būstais?
1stBaby parašė:
O kaip čia su socialiniais būstais?
Zinok,sito tai as nzn. Yra kazkoks tai saitas kur reikia uzsirigistruoti ir atsistoti i eile.
Viola@ parašė:
Zinok,sito tai as nzn. Yra kazkoks tai saitas kur reikia uzsirigistruoti ir atsistoti i eile.
aga, as uzsiregistravau ir 'tipo' eilej stoviu. toks vaizdas, kad ten ir simta metu gali prastovet... mes su trim vaikais ir ten nieks nesikeicia ir nieks nejuda. manu gali issinuomot buta is privataus sektoriaus ir susitvarkyti popierius del busto subsidijos, tai ir nedaug teks moketi uz ta nuoma.
rexy parašė:
aga, as uzsiregistravau ir 'tipo' eilej stoviu. toks vaizdas, kad ten ir simta metu gali prastovet... mes su trim vaikais ir ten nieks nesikeicia ir nieks nejuda. m…
https://www.woonnet-rijnmond.nl/huurwoningen/snelzoeken gali bandyt cia registruotis, tik reikes irasyti pajamas uz prejusius metus ( is deklaracijos)
rexy parašė:
https://www.woonnet-rijnmond.nl/huurwoningen/snelzoeken gali bandyt cia registruotis, tik reikes irasyti pajamas uz prejusius metus ( is deklaracijos)
hm, bet kad neturiu nieko deklaruoto, nes niekur nedirbau, o studijavau.. kaip aš nesigauda tam popierizme..
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai