agne_kol parašė:
Čia akušerė iš skyriaus![]()
nežinojau
agne_kol parašė:
Čia akušerė iš skyriaus![]()
nežinojau
gishqte parašė:
susisiekit![]()
Ačiū
Nicole3 parašė:
Aciu, taip as buvau klaususi, nesenei pas ja prisirasiau su vyresne dukra, ir dabar laukiuosi, tai ysomu kaip ji su leliukais dirba????
Mes irgi neseniai prisirašėm su 10 men vaikučiu, tai dabar vykom antra kart profilaktinei apžiurai. Kol kas esu labai patenkinta, tik nezinau ar del gydytojos kompetencijos ar del to kad daug laiko gali skirti, nes pries tai buvom pas pediatre ir kartu seimos gydytoja prisirase, bet ji išėjo, tai gavau iš giminaitės rekomendacija pas ja prisirasyt. Tai pries tai buvusi nieko apie primaitinima nepasakodavo ir nemoke, sake skaitykit internete ir siaip mazai laiko skirdavo, tik svoris ugis ir viskas. O pas šia tai visa vaika ismatavo kaip as sakau skersai išilgai, visko visko išklausinejo, patare, tai kazkaip man net ramiau. Kol kas esu patenkinta kol tik profilaktiskai apziuri.
Nueglute parašė:
Mes irgi neseniai prisirašėm su 10 men vaikučiu, tai dabar vykom antra kart profilaktinei apžiurai. Kol kas esu labai patenkinta, tik nezinau ar del gydytojos kompe…
Man ji irgi labai patinka vaikas eina su džiaugsmu pas ją labai nuoširdi maloni moteris ateini ir jautiesi gerai ir sesute labai šauni nu jos labai abi super
Lelius01 parašė:
Kurios gimdėt Marijampolės ligoninėje gal galit pasakyt kokias priemones sau ėmėt į gimdyklą? Nes per kursus sakė duoda persirengt ir kroksus,tai savo neiimt? Kaip …
Siandien buvau skyriui ir kalbejau su akusere situ klausimu, tai sake seip viska ko tik prireikia tiek mazyliui tiek mamai turi ir duoda. Bet paminejo kad jei savo reikmes vesites tai reiketu guminiu tapkiu mamai chalaciuko laisvesniu trusikeliu po gimdymo ir paketelio po gimdymo ir butinai negazuoto vandenuko, o leliukui tik pampersiuka savo reiktu tureti gimdykloje. Bet jeigu kazko ir neturetumet jie viskam pasiruose ir viska turi ir duoda, net palatoj sake savo rubeliu galit netureti arba nenaudoti duoda valdiskus perengti kiek tik reikia karteliu tik paskui rubeliu aisku savo reikia parsivesti is ligonines. Tikiuosi issamiai atsakiau y jusu klausima
Nicole3 parašė:
Siandien buvau skyriui ir kalbejau su akusere situ klausimu, tai sake seip viska ko tik prireikia tiek mazyliui tiek mamai turi ir duoda. Bet paminejo kad jei savo…
Tikrai taip sau i gimdykla turejau savo chalata ir tapkes,gimdymo marskinius duoda.po visko turejau sau pampersa,liuks dalykas,joki paketai man nepatiko.uzsimoviai ir ramu
vaikuti aprenge valdiskais rubeliais,kaip su pampiu buvo nzn
ar ju ar mano buvo
ir visas dienas rengiau ligonines rubeiais,tvarkingi svarus.pleziniu tapkiu dar reikia i dusa.ir mamukai tapkes veskites didesnias,nes taip istinsta kojos,kad uij
i savo dydzio niekaip...
Nicole3 parašė:
Siandien buvau skyriui ir kalbejau su akusere situ klausimu, tai sake seip viska ko tik prireikia tiek mazyliui tiek mamai turi ir duoda. Bet paminejo kad jei savo…
O as kai gimdziau irgi sake viska duoda,bet nedave,aisku as neprasiau,bet sako apsirenkit chalata,slepetes,tai Jau nesakysiu tai duokit...
Ir Ka iskruvinau savo baltaji chalateli gindykloj 😀
Aisku gimdymo naktinius Dave...
Turejau extra cezari Su komplikacijom,tai rubeliu vaikui pakankamai neturejau,tai irgi reikejo prasineti vis...(kazkaip nemaloniai jauciausi..)
Mildasa parašė:
O as kai gimdziau irgi sake viska duoda,bet nedave,aisku as neprasiau,bet sako apsirenkit chalata,slepetes,tai Jau nesakysiu tai duokit...
Na cia dar gal nuo personalo ar akuseres priklauso ant kokio zmogaus pataikai...gal vienos pasiulo o kitos tikisi kad viska savo turite...
Mildasa parašė:
Manau jeigu savo butumet netureje tikrai butu dave, bet kadangi turejote savo, tai ir nesiule.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai