Ive27 parašė:
Na zinot skydliaukes itaka pastojimui ir isnesiojimui nemaza.. hormonai jau tokie reikalai...
Aciu, tikiuosi
dabar ta tth priziuresiu
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįIve27 parašė:
Na zinot skydliaukes itaka pastojimui ir isnesiojimui nemaza.. hormonai jau tokie reikalai...
Aciu, tikiuosi
dabar ta tth priziuresiu
Skubuciai parašė:
Sveikinuosi su visomisperskaiciau beveik visa forumiuka ir panasu isavo atveji randu tik 2015metu... planuojam maziuli,jau kuris laikas nepavyksta, pasidariau …
Pas mane ATPO buvo 1400 pries pora metu
pastojau vos ne is pirmo karto. Pastojus pasidariau skydliaukes tyrimus ATPO irgi buvo 1400 visa kita normose.. Gydytoja liepe dar pakartoti tyrimus nestumo vidury.. Tai ATPO jau buvo nukrite iki 600, visa kita gerai.. Tai nezinau ar turi itakos kazkokios, gydytoja tiesiog liepe stebeti ar hormonai atitinka normas
Vaida2017 parašė:
Pas mane ATPO buvo 1400 pries pora metupastojau vos ne is pirmo karto. Pastojus pasidariau skydliaukes tyrimus ATPO irgi buvo 1400 visa kita normose.. Gydytoja …
Kaip dziugu skaityti
tikiuosi ir as, kad mums taip pat tokie rodikliai kojos planavime nekis
Megann parašė:
Vitaminas d kaži ar įtakoja, berods selenas mažina. O vitaminas d šiaip skydliaukes veiklai matyt reikalingas. Tik va seleno patarė nėštumo metu negerti ir nebegeri…
O nepaaiskino kodel nestumo metu nereikia selena gerti? I vitaminus nestukems jis itrauktas, tai kaip ir reikalingas.
Sophie2017 parašė:
O nepaaiskino kodel nestumo metu nereikia selena gerti? I vitaminus nestukems jis itrauktas, tai kaip ir reikalingas.
Nežinau kodėl, bet man nerekomendavo jo gerti ir endokrinologė ir ginekologė ir šeimos gydytoja. Gal ten yra mažesnė doze? Pas mane ji buvo gal 190 proc. paros norma.
Laurike parašė:
Noriu paklausti kokius simptomus jautet kai pradejot vartoti Ltiroxina pirma karta? ?
Aš lygtais nieko, bet pradėjau nuo 25 mg., tai gal dėl to.
Megann parašė:
Aš lygtais nieko, bet pradėjau nuo 25 mg., tai gal dėl to.
Ir man pirmas dienas puse tabletes. Veliau pilna tablete 50 mg.?
Sophie2017 parašė:
Vitaminuose yra maža seleno dozė. O prieš pastojant rekomenduoja gerti 200 mcg.
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai