Jutaa parašė:
As ir pastebejau... cia paskaiciavau su skaiciuokle internete ? Paskutines buvo geguzes 20 d pirma diena.tai bus tik 4 sav taip?
o ciklo ilgis koks? gal ov vėliau buvo
Jutaa parašė:
As ir pastebejau... cia paskaiciavau su skaiciuokle internete ? Paskutines buvo geguzes 20 d pirma diena.tai bus tik 4 sav taip?
o ciklo ilgis koks? gal ov vėliau buvo
ie.va parašė:
o ciklo ilgis koks? gal ov vėliau buvo![]()
Ciklo ilgis 30 d.. vat galejo buti ovucialicija veliau istikro ?
elvin parašė:
o kokį darėtės testa?
Jutaa parašė:
Aciu labai!!! Tai jis dar mazutis,nemate dar jo vakar ?
turi apie 1000-1500 buti kad jau matytu taskiuka
Sveikos, pora kartų patestavau ir kazkoki vaiduokli lyg ir meta arba As tik ji matau, verčia man ji darytis neaisku simptomai is saldytuvo neislendu diena nakty jauciu rytais kazkoki sleistuly kavos gerti irgi nebelabai noris o kur isgerdavau po 2-3 puodelius per diena dabar tik viena Čiut atsigeriu, nu ir ta krūtine neaiski man tokia lyg ir padidėjus o kur buvo sukritusi?? ir neaisku kas cia darosi, ar As laukiuosi ar ne, myliuka turėjau pries mmm, mmm parejo laiku, pasirgau tik 3d. O kur sergu visas 7 ir dar savaitę pateplioju o si menesi ne kazka, ir viskas prasidėjo nuo praeitos sav tie simptomai... net nebežinau ka galvoti
testu nebenoriu daryt erzina kai neparodo tiksliai ??? ar matosi kasnors?

Mamame parašė:
Sveikos, pora kartų patestavau ir kazkoki vaiduokli lyg ir meta arba As tik ji matau, verčia man ji darytis neaisku simptomai is saldytuvo neislendu diena nakty jau…
Nieko nematau...
Mamame parašė:
Sveikos, pora kartų patestavau ir kazkoki vaiduokli lyg ir meta arba As tik ji matau, verčia man ji darytis neaisku simptomai is saldytuvo neislendu diena nakty jau…
Nieko nematau.pasidarykit hcg tyrimą ir nereikės spelioti
palette parašė:
Nieko nematau.pasidarykit hcg tyrimą ir nereikės spelioti![]()
Na šitu atveju nematau prasmės save badyt ir mokėt nemažai pinigų. Kiekviena intervencija irgi yra rizika įnešti infekcija ir pan. ;)
elims parašė:
Na šitu atveju nematau prasmės save badyt ir mokėt nemažai pinigų. Kiekviena intervencija irgi yra rizika įnešti infekcija ir pan. ;)
Tai geriau erzintis?
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai