Agorėa parašė:
Man trečiadienį operuos, labai jaudinuosi, bet žinau, kad reikia.
Nebijokit. Tik iklota paimkit, nes ne tas galvoj buna
Agorėa parašė:
Man trečiadienį operuos, labai jaudinuosi, bet žinau, kad reikia.
Nebijokit. Tik iklota paimkit, nes ne tas galvoj buna
Ayta parašė:
Nieko baisaus, tikrai nebijokit, nuvaziuosit-apziures, poto nuves i palata, ateis anestizioligas, poto i operacine uzmigdys, ir viskas atsikelsit, pabusit pooperaci…
Amber9 parašė:
Nebijokit. Tik iklota paimkit, nes ne tas galvoj buna![]()
Ačiū 😊 viskas praėjo puikiai, personalas labai geras pasitaikė, nznau gal traukiu tokius žmones, bet kiek su vaiku tenka susidurti su gyditojai ir kiek pačiai visada viskas būna gerai ir maloniai bendrauja.
Agorėa parašė:
Ačiū 😊 viskas praėjo puikiai, personalas labai geras pasitaikė, nznau gal traukiu tokius žmones, bet kiek su vaiku tenka susidurti su gyditojai ir kiek pačiai visad…
Man irgi buvo papuoles geras personalas, baimes buvo, bet greit praejo🙂
Merginos, kaip jums sekasi? Pas mus vis dar liūdnos dienos. Kartais tvarkausi su tuo gerai, raminu save, kad vieną meilę savo jau turiu, bet kartais palūžtu, nes tas noras didžiulis vėl užuosti mažylio kvapą. Tikiu, kad pavyks, kad 2022 metai bus sėkmingi ir būdama 36 pagimdysiu, bet vistiek būna dienų kai labai sunku. O labiausiai sunku, kad negaliu pradžiuginti sūnaus, nes jis labai nori brolio arba sesės, kartais iki ašarų tas jo noras būna. Kaip jums sekasi tvarkytis su emocijomis? O aš dar sudurniavau, žinodam, kad nesilaukiu, susileidau botulina pykčio raukšlei naikinti ir nors visi, kiek konsultavosi, sako, kad galima planuoti iš karto, bet aš pati jaučiu, kad geriau vieną ciklą praleisti. O tas laikas nėra mano amžiui į naudą.
Agorėa parašė:
Merginos, kaip jums sekasi? Pas mus vis dar liūdnos dienos. Kartais tvarkausi su tuo gerai, raminu save, kad vieną meilę savo jau turiu, bet kartais palūžtu, nes ta…
Emociju uzeina visokiu, bet puikiai zinom, kad stresas naudos tikrai neduos, puikiai jus suptantu, bet matyt dar neatejo laikas stebukleliui, man padeda sportas, mezgimas, cia kam kas patinka, ateis laikas tikrai ir sulauksim savo angeliuku🙏
Agorėa parašė:
Merginos, kaip jums sekasi? Pas mus vis dar liūdnos dienos. Kartais tvarkausi su tuo gerai, raminu save, kad vieną meilę savo jau turiu, bet kartais palūžtu, nes ta…
Papasakosiu savo istorija.... pries kiekviena vaikuti turejau po persileidima ankstyva. abieju vaikuciu teko laukti po metus kol uzkibo, nes labai labai norejom, buvau uzsiciklinus nenormaliai
tada aisku neatrode taip bet dabar paziurejus i praeiti, tikrai taip buvo. apie trecia nestuma vis pasvajodavau bet jau ir metu kiek daugiau ir nieko nesitikejau nes zinant kaip buvo sunku jaunesnei tai dabar po 6 metu tuetu but neimanoma praktiskai.... taigi vis pasvajodavom, bet taip buvom isisuke i darbus, mokslus, namus ir vaikus i begima kad po vieno savaitgalio tiesiog galvoju kad kazkaip seniai jau mm buvo. atsidarau savo skaiciuokle ziuriu nuo buvusio ilgiausio ciklo jau gera sav veluoja..... iskart i vaistine, ir ............. negalejau patiket kad isryskejo po kokiu 15 sekundziu rysku ryskiausias teigiamas. sokas didziulis: ir dziaugsmas ir netiketums ir baime. zodziu visom linkiu: tiesiog gyventi ir ieskoti veiklu, kurios nukreiptu mintis ;) niekada negalvojau kad tai veikia ;) zinau kaip sunku, nes pati pykdavau kai taip anksciau patarinedavo kai lauki metus.....
Laukiantti parašė:
Su emocijom ir man sunkiai.. Tokia neviltis puola.. 2.5m geriau kt. Jau 10men nebe ir nieko.. Bijau kad ir nepavyks.. Stengiuos vyt mintis salin, radau mylima veikl…
Matau jūsų pirmas vaikutis ir didelis. Kaip jis reaguoja, kad yra vienas? Man turbūt skaudžiau, kad negaliu suteikti sūnui to džiaugsmo.
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai