as snd suirzusi, apibariau saviski, kad krepsini isbego zaisti.. atbumbejau valanda pries jam iseinant
o kaip tavo nuotaikos po vakariniu darbu?
P.S. kad ir pikta vynuoju siulus ir mezgu jam salika kaledom
Galactica parašė:
laaaaaaabai leeeeeeeeetai slenkaaaaaa laikaaaaasnezinau kaip as istversiu iki to sekmadienio, kai ketinu darytis NT, tada bus 30 CD
![]()
sekmadienis jau greitai
o tau 30cd pirma diena turetu buti ?man tai iki gruodzio 3laukt
Galactica parašė:
laaaaaaabai leeeeeeeeetai slenkaaaaaa laikaaaaasnezinau kaip as istversiu iki to sekmadienio, kai ketinu darytis NT, tada bus 30 CD :p</blockquot
ar slinks ar eis, bet ta 26 diena isaus, niekur nedinks
![]()
zaliaake16 parašė:
sekmadienis jau greitaio tau 30cd pirma diena turetu buti ?man tai iki gruodzio 3laukt
![]()
![]()
man tipo pagal vidurki mmm turi buti pirmadieni - 31 CD, bet jau tiek tikrai nelauksiu
pirmadienio ryta ir taip anksti keltis i darba reikes ruostis, tai geriau sekmadieni ramiai pasiziuret testuka...jei neparodys tai neparodys, tada lauksiu iki savaites vidurio, kaip tik turiu du testukus uzanty
ramuma parašė:
as snd suirzusi, apibariau saviski, kad krepsini isbego zaisti.. atbumbejau valanda pries jam iseinanto kaip tavo nuotaikos po vakariniu darbu?
P.S. kad ir pikta vynuoju siulus ir mezgu jam salika kaledom
![]()
kaip miela,va kokios vigi mes geros esam
ai normali ta nuotaika,tik tiek ,kad nzn keistas jausmas kazkoks net nemoku jo apsakyti
ramuma parašė:
Galactica, mes su zaliaake tau pavydim sio greito sekmadienio![]()
Galactica parašė:
man tipo pagal vidurki mmm turi buti pirmadieni - 31 CD, bet jau tiek tikrai nelauksiu![]()
pirmadienio ryta ir taip anksti keltis i darba reikes ruostis, tai geriau sekmadieni ramiai pasiziuret testuka...jei neparodys tai neparodys, tada lauksiu iki savaites vidurio, kaip tik turiu du testukus uzanty
na dar biski pakentesi ir tas sekmadienis greit atbegs
Tikrai ramuma pavydim pavydim to greito sekmadienio ,galetu ir musu ta lemtinga diena buti koki sekmadieni bent jau pirmadieni ...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai