juracka.. parašė:
nesakyk kad gerai , tfu tfu as noriu ju tada jau bus zenklas kad susitvarke problemos , ir galesim kibt ir mes vel![]()
aga,tikrai negerai kai jų nėra,net labai blogai,nes negali planuoti leliuko,tas labai skauda širdyje
mano 61 Cd
juracka.. parašė:
nesakyk kad gerai , tfu tfu as noriu ju tada jau bus zenklas kad susitvarke problemos , ir galesim kibt ir mes vel![]()
aga,tikrai negerai kai jų nėra,net labai blogai,nes negali planuoti leliuko,tas labai skauda širdyje
mano 61 Cd
SanVik parašė:
Sveikabet kad nelabai įmanoma negalvot, ypač kai jau ilgiau planuoji
Nori nenori galvoji, skaičiuoji, vertini... Nebent rastum laaabai įtraukiančios veiklos,…
man taip pat sunkiausias laukimas po O
ir skaiciuoji,aha po O 6 dienos,jau apvaisino gal, o jau kai 12 kokia dienu tai tada svajoji, o gal inplantavosi
zinoma ne kasdien tokios mintys,taciau daznos
filomena parašė:
aga,tikrai negerai kai jų nėra,net labai blogai,nes negali planuoti leliuko,tas labai skauda širdyje![]()
mano 61 Cd
taip, jei jau nepavyksta tame cikle,tai norisi kuo greiciau mmm,kad vel prasidetu naujas ciklas
tamo parašė:
man taip pat sunkiausias laukimas po Oir skaiciuoji,aha po O 6 dienos,jau apvaisino gal, o jau kai 12 kokia dienu tai tada svajoji, o gal inplantavosi
zi…
tamo parašė:
man taip pat sunkiausias laukimas po Oir skaiciuoji,aha po O 6 dienos,jau apvaisino gal, o jau kai 12 kokia dienu tai tada svajoji, o gal inplantavosi
zi…
o negi jūs tik per O bandote? Juk būna stebuklų. mes tai visados darom :> draugės pusseserė pastojo pora dienų po menesiniu
Eva_Ber parašė:
o negi jūs tik per O bandote? Juk būna stebuklų. mes tai visados darom :> draugės pusseserė pastojo pora dienų po menesiniu![]()
oj ne ne,ne tik per O
kada norisi,tada.Tik tiek,kad po mmm ir ikiO dazniau gal kazkiek
tai va,kad buna visokiu atveju
Sveikos, gal kam teko susidurti su tuo, kad mmm atkeliavo 2savaitems anksciau nei iprasta-ciklas pas mane pastovus. Ir siaip vis neuzmatau kiausinio baltymo isskyru-kazkaip keistai. Bandom dar tik antras menuo. Jei kas maitinot vaikucius, tai kada visiskai dingo pienas? As jau kazkur bus greitai metai kaip nebemaitinu, bet paspaudus pieno dar isbega
SanVik parašė:
Sveikabet kad nelabai įmanoma negalvot, ypač kai jau ilgiau planuoji
Nori nenori galvoji, skaičiuoji, vertini... Nebent rastum laaabai įtraukiančios veiklos,…
zinoma,kai ilgai planuoji ir nepavyksta tai liudna buna...ir neimanoma apie tai negalvoti
o gines klausei kodel taip ilgai nepavyksta pastoti?
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai