Gyvenanti viltimi parašė:
O as lb megstu skaityti
aš ir esu knygų graužikė
ypač kai vyras išvažiuoja tai vien tik knygas ir skaitau
O as lb megstu skaityti
aš ir esu knygų graužikė
ypač kai vyras išvažiuoja tai vien tik knygas ir skaitau
As iseinamoje angoje sako tiksliausia
o as skaiciau kad makstyje tikslingiau
O as lb megstu skaityti
o tau tai reiktu paskaitti biski atsiplestum nuo streso
parsiukas parašė:
galvoju eit lovą klot jau, nusikaliau po darbošį ciklą nelabai suprantu kada ov yra ar buvo jau, ar tik bus ant dienų, visad pagal išskyras sprendžiau, bet dab…
hmmm mat kaip as tai nieko nedarysiu norejau bt matuoti bet ai,nematuosiu jauciu tai kolkas taip ir planuosiu
parsiukas parašė:
galvoju eit lovą klot jau, nusikaliau po darbošį ciklą nelabai suprantu kada ov yra ar buvo jau, ar tik bus ant dienų, visad pagal išskyras sprendžiau, bet dab…
Man vel reik pirkt ov testus kad galeciau sekti savo ov
Na ir priraset romanu... deja labai liudnu....
Merginos, suprantu, kad kankinates, bet is tiesu reikia kazkaip optimistiskiau - joks angeliukas nenores atkeliauti, jei dusia tokia susisielojus, susigrauzus, uzsidarius....
As maniau, kad as stresuoju, bet kazkaip vistiek atrandu kuo galva uzimti, tad ir jums siulau. Zinau, kad nieko naujo nepasakysiu, bet tikrai pameginkit, mergaites, susirasti veiklos, kad mintis atitrauktu. Manau, knygos tinka kuo puikiausiai, nes gi smegeneles uzima, ne tik rankeles. Jei jau visai visai skautyt neiseina sudoku spreskit, ar kokius serialus linksmus ziurekit. Manau reikia save myleti labiau ir viskas savaime issispres
aš kol kas jokių bt nematuoju, jaučiau ir nematuočiau, nes esu per didelė tinginė tokiems dalykams, bet jei prireiktų kas ten žino, gi nei vitaminų negerdavau niekada nes pamiršdavau pastoviai, o va folio rūgštį tai geriu pagal laikroduką, nei dienos nepraleidau. mano ciklas reguliarus tai nesunku ov pastebėti
Eglė @---- parašė:
O kad galėtų to optimizmo pro uodega įpūsti... :-D bet stenksiuosi.
svarbiausia nuolat turėti veiklos, o kai sėdi nieko neveiki tai ir lenda visokios mintys į galvą
SKY_cy parašė:
Na ir priraset romanu... deja labai liudnu....
Per dienas dirbu.vakare tik cia plepu.aciu uz gerus zodzius
parsiukas parašė:
aš kol kas jokių bt nematuoju, jaučiau ir nematuočiau, nes esu per didelė tinginė tokiems dalykams, bet jei prireiktų kas ten žino, gi nei vitaminų negerdavau nieka…
O man nekengva nes nereguliaru... ir ov kazkaip velai ivyko man tik 27 d.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planiukiu-ratelis-4
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai