Boruzele29 parašė:
Pasidariau NT, bet deja... neigiamas![]()
A, tuomet suprantama dėl laporoskopijos. Nenusimink, pavyks, juo labiau kad tiriates, sprendžiat galimus trukdzius, tad po truputi artėjat prie savo taip laukiamo tikslo
Sekmės!
Boruzele29 parašė:
A, tuomet suprantama dėl laporoskopijos. Nenusimink, pavyks, juo labiau kad tiriates, sprendžiat galimus trukdzius, tad po truputi artėjat prie savo taip laukiamo tikslo
Sekmės!
Rrasiukas parašė:
A, tuomet suprantama dėl laporoskopijos. Nenusimink, pavyks, juo labiau kad tiriates, sprendžiat galimus trukdzius, tad po truputi artėjat prie savo taip laukiamo t…
Aciukas uz palaikyma
Mamytes, o kaip jums su mmm, kiek dienu buna mazdaug?
Siandien kaip tik pazejau i grafika ir atkreipiau demesi jog trunka 3 dienas plius diena ar pora tepliojimo. Ar ne per trumpai?
Ir apskritai jau virs metu kaip nebemaitinu, bet ir desines kruties vis dar yra pieno paspaudus ir daugiau nei pora laseliu- kodel jis nedingsta-gal todel pastebejau jog pas mane kaip ir nebuna gleiviu kaip kiausinio baltymas, o pries buvusius nestumus tikrai budavo ir dar kiek
Boruzele29 parašė:
SveikaNa papasakosiu visa istorija musu planavimo
![]()
pradejom planuoti dar rudeni, bandem tris menesius, bet nieko nepavyko
Tada uzsirasiau pas gine, …
Na svarbiausia dabar sutvarke viska ir nenusimink, kad si menesi nepavyko, kita tikrai pavyks
Boruzele29 parašė:
o kaip jus tiriates? kokius tyrimus darot? mano gine pasake kad gerciau folio rugsti ir pastosiu , bet nieko ner...
Boruzele29 parašė:
Rytoj bus aisku, pavyko mums ar ne..Ar reiks vyra istirti ir bandyti, ir laukti savo
Nors taip noris kuo greiciau
Visoms linkiu kuo grei…
ačiū ačiū
ir tau kuo greičiau sulaukti stebukliuko
saulyte22 parašė:
o kaip jus tiriates? kokius tyrimus darot? mano gine pasake kad gerciau folio rugsti ir pastosiu , bet nieko ner...
mes tai po 10 mėnesių planavimo vyro turtą nunešėm tyrimui. Dabar eisiu pas ginekologę ir žiūrėsiu,ką sakys( nes spermogramos tyrimas ne pats geriausias
) Būčiau žinojus, kad taip, tai po pusmečio planavimo tikrai būtume padarę spermogramą. juk tai neskausminga
bet jei pas vyra viskas gerai, tuomet bent aišku, kur ieškoti problemų ir kaip jas spręsti
kaelija parašė:
Mamytes, o kaip jums su mmm, kiek dienu buna mazdaug?Siandien kaip tik pazejau i grafika ir atkreipiau demesi jog trunka 3 dienas plius diena ar pora tepliojim…
apie 5 dienas man būna
Bet turiu draugę, kuriai nuo pat paauglystės 2-3 dienas tik
kaelija parašė:
Mamytes, o kaip jums su mmm, kiek dienu buna mazdaug?Siandien kaip tik pazejau i grafika ir atkreipiau demesi jog trunka 3 dienas plius diena ar pora tepliojim…
Man lygiai tiek pat trunka ;)
Boruzele29 parašė:
Gal kad darei ne su rytiniu slapimu?
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
🫂♥️🤞🤞🤞🤞…