linutee parašė:
nu ačiū už tokį palaikymą![]()
![]()
linutee parašė:
![]()
Sanitaa parašė:
![]()
![]()
![]()
tikrai nekvailai jaučiuosi
linutee parašė:
![]()
Tik nesupyk
vaidajk parašė:
Tik nesupyk![]()
nepykstu, nėr dėl ko
visvien aš pasieksiu savo ir įlysiu kur nors kur noriu
(leiskit bent pasvajot)
linutee parašė:
nepykstu, nėr dėl ko![]()
visvien aš pasieksiu savo ir įlysiu kur nors kur noriu
![]()
![]()
(leiskit bent pasvajot)
![]()
leidžiam
vaidajk parašė:
![]()
leidžiam
![]()
bet vat, kad nežinau kur lyst į uab, kad įdomus darbas būtų ir galimybė kiltikarjeros laiptais, o ne toks kaip dabar (dirbu administratore)
linutee parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
bet vat, kad nežinau kur lyst į uab, kad įdomus darbas būtų ir galimybė kiltikarjeros laiptais, o ne toks kaip dabar (dirbu administratore)![]()
O galvoji, kad VT gali kilti karjeros laiptais??? Baik tu, nebent būtum kokios nors partijos nare, tada gal ir galėtum kilti karjeros laiptais iki mero posto
Aš pati jau penkti metai dirbu VT ir jokios perspektyvos kilti karjeros laiptais nėra
vaidajk parašė:
O galvoji, kad VT gali kilti karjeros laiptais??? Baik tu, nebent būtum kokios nors partijos nare, tada gal ir galėtum kilti karjeros laiptais iki mero posto![]()
![]()
![]()
nu nežinau maniškis mb tai kuo puikiausiai kyla karjeros laiptais nors dar tik 2.5m dirba ir kvalifikaciją kelia (nuo kurios alga didėja) ir pan, tai man neatrodo, kad jau taip visur sudėtinga
vaidajk parašė:
O galvoji, kad VT gali kilti karjeros laiptais??? Baik tu, nebent būtum kokios nors partijos nare, tada gal ir galėtum kilti karjeros laiptais iki mero posto![]()
![]()
![]()
Aš pati jau penkti metai dirbu VT ir jokios perspektyvos kilti karjeros laiptais nėra![]()
o jeigu nepaslaptis, kur dirbi?
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai