Papantina parašė:
Sveikutes visos, na va ir as pagadinau testuka, gaila bet jis neigiamas,bet mm dar nera, pagalvojau gal dar anksti, na ziuresim kas toliau bus![]()
sveika,oh kaip gaila,na bet gal dar bus
laukiu taves visa diena
Papantina parašė:
Sveikutes visos, na va ir as pagadinau testuka, gaila bet jis neigiamas,bet mm dar nera, pagalvojau gal dar anksti, na ziuresim kas toliau bus![]()
sveika,oh kaip gaila,na bet gal dar bus
laukiu taves visa diena
Ivetut parašė:
praeinamumo ji nematysjeigu apie kiausintakius kalbi... tai galima patikrinti tik operacijos budu
bet va gleivine apziures... ov butinai pasekit kartu... zd linkiu sekmes...
![]()
na vistiek reikia nueiti pasikonsultuoti su gine,ka daryti ir kaip daryti,tegu tyrimukus padaro,pasiziuri ar viskas ten ok
ir tada man ji pasakys O dienas as su testukais pasizaisiu ,o gal per visa ta laika ir praleidziu ta diena
juk nezinia kaip cia kas
Papantina parašė:
O as svenciu uosves gimtadieni, zinau nerimaujat tai trumpam uzbegau,kad ir nt neigiamas siandien as alkoholio atsisakysiu kazkai idomiai cia man visada cd 26 susergu, o siandien cd 29
laikykis,manau ryt gali pakartoti testuka
Elzbietajj parašė:
na vistiek reikia nueiti pasikonsultuoti su gine,ka daryti ir kaip daryti,tegu tyrimukus padaro,pasiziuri ar viskas ten okir tada man ji pasakys O dienas as su testukais pasizaisiu ,o gal per visa ta laika ir praleidziu ta diena
juk nezinia kaip cia kas
![]()
tai butinai, bet zinok ir pati turi zinot, del ko konsultuotis reiketu, nes kitom ginem dzin daznai buna.. ne ov nepaziuri... zd turi klausyti ir dasideti ko truksta
Elzbietajj parašė:
na as db uzsisakiau OV testukus,dabar atejo mm po ju iskarto eisiu pas gine kad paziuretu ar ten viskas ok,ar geras praeinamumas ir ,t,t vyra nusiusiu spermiukus istrirti ir darysiu OV testukus kad nepraleisti tos dienos
praeinamuma gali tik su laparoskopu nustatyti....tai yra operacija
nu ok eisiu pas gine pasiklausiu kodel virs metu negaliu pastoti,tegu kokius nors tyrimus padaro,pasiziuri ar viskas ok, ka as zinau ka ten pas ta gine daryti
eisiu su beda ,sesuo sake superine gine,tai tikiuosi ir man bus gera,butinai pamynesiu kas mano sesuo ,kad tikrai kruopsciai apziuretu
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai