anika16 parašė:
Nemeluoja kinietukai
Sveikinu
anika16 parašė:
Nemeluoja kinietukai
Sveikinu
anika16 parašė:
Aciu merginosvyras netiki, nori dvieju ryskiu
![]()
Sveikinimai
edoviliuke parašė:
tai ov gal dar vyksta ar tik bus? Man buna pamaudzia ir pora dienu... o mane sian vakare supykino nuo laiptines kepamo maisto kvapo...toks sleikstulys paeme...Kazi…
Na vakar lb skaudėjo ir buvo lb teigiamas ov. Šiand 13Cd. Kuri tau primink cd? Gerai gal pykinimas?❄??
anika16 parašė:
Aciu merginosvyras netiki, nori dvieju ryskiu
![]()
Su kiekviena diena vis ryškės❤
GyvenantiPuikiai parašė:
Ta fenixas man atrodo administratorė. Nes ji tiek visko parašo, niekad ji neblokuota. Bet užblokuoja tas, kurios su ja susipyksta..
Nuėjau iš smalsumo pažiūrėti į tą Pasipykim temą, seniai taip skaniai nesijuokiau
gerai, Lape, kad nepasidavei provokacijai
apie tų testų sysiojimą, paskui fotkinimą ir klijavimą į albumus - atrodo viskas čia ok, bet kai iš šalies pažiūri, taip creepy
dar dabar krizenu
nes pasidėjusi esu laimingus nt atsiminimui
xxxxxxxxxxx1 parašė:
psichopate ten kazkokia???
Kiek aš esu susidūrusi su ja - kandi, su ironija, bet labai protinga ir išsilavinusi
tiesiog mėgsta paerzinti ir jei provokacijų nesupranta erzinamasis, tuomet tik laikytis iš linksmos diskusijos
Saliva parašė:
Nuėjau iš smalsumo pažiūrėti į tą Pasipykim temą, seniai taip skaniai nesijuokiaugerai, Lape, kad nepasidavei provokacijai
apie tų testų sysiojimą, paskui fo…
man tai labai keista kad daugiau manes nekabino nes galvojau ji ten visa foruma susprogdins besiputodama??
Saliva parašė:
Kiek aš esu susidūrusi su ja - kandi, su ironija, bet labai protinga ir išsilavinusitiesiog mėgsta paerzinti ir jei provokacijų nesupranta erzinamasis, tuomet t…
kad protinga tai man tikrai nepasirode,bet kad be gyvenimo tai jo...jos tas kandumas tai toks orinis...nebent kazkas isizeidzia kai tau nieko nereiskiantos zmogus lapsi beleka?man tai kaip vanduo nuo zasies tai net nesusierzinau,bet nelabai sveika pasikrauti energijos kitus bandant isiutinti man atrodo?♀️
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai