black panther parašė:
O mane butent del toksikoziu nuo 4 savaiciu itraukia i iskaita. Kad galetu ramiai laselines lasinti. Ir pirmus tyrimus visus padare ligonineje. Su pirma dukryte ant…
Oi man tas pats su tom toksikozem.. su abiem nestumais lasino fiziologini tirpala ir cerucali. Del to mane ir ziurejo skyriaus vedeja, nes buvau ir po persileidimo ir dar su vemimu nesvietisku. Aceit buvau rizikinga
o su pastaruoju nestumu gerai jauciausi ir dar nevemiau, tai del to ir netrauke i iskaita. O paskui jau kai atvaziavau po dvieju savaiciu visa nusivemus, tai apziurejo ir is karto pagulde i patologini. Buvo 7 savaites. O paskui dar veliau teko vel pagulet. Oi nenoriu ir prisimint
bet vel esu tam pasiruosus. Dar pries antra karta tikejausi, kad nebebus taip, bet buvo dar blogiau nei pirma karta, tai jau vilciu del sekancio nestumo nevemt neturiu...bet kaip mano daktare man pasake, "tai dziaukis, kad vemi, vadinasi su nestumu viskas ok". Tai jeigu kuri diena lengviau praeidavo, tai jau pradedavo pergyvent, kad leliukas nenumirtu