BriJan parašė:
Man 9dpo šmėžavo labai neryškus vaiduokliukas😁
Ojeeeetuus!🥰🥰 Jei taip nuoširdžiai, net neįsivaizduoju, koks jausmas bus, kai kažkada tai pamatysiu. Jaučiu maksimali isterija apims ir nualpsiu. Iš laimės aišku😅😅
BriJan parašė:
Man 9dpo šmėžavo labai neryškus vaiduokliukas😁
Ojeeeetuus!🥰🥰 Jei taip nuoširdžiai, net neįsivaizduoju, koks jausmas bus, kai kažkada tai pamatysiu. Jaučiu maksimali isterija apims ir nualpsiu. Iš laimės aišku😅😅
Svajonė777 parašė:
merginos gal galit pasipasakot kokius vitaminus geriat pacios ir vyrai?![]()
Abu folio rūgštis.
Viktorija10001 parašė:
Ojeeeetuus!🥰🥰 Jei taip nuoširdžiai, net neįsivaizduoju, koks jausmas bus, kai kažkada tai pamatysiu. Jaučiu maksimali isterija apims ir nualpsiu. Iš laimės aišku😅😅…
Žinokit man panašiai buvo! Labai laukiamas lelius! Šiandienai mūsų rezultatai tokie.🥹🥰
FairyLuna parašė:
Visgi ir livsane kasetiniai melageliai🤪
Siandienos rytinis toks
Žinokit po livsane dariausi sita tai jis buvo tuščias ir as supanikavau, bet išbandžiau gal jau viską ir visų firmų ir visi rode || tik visu skirtingo ryškumo dėl jautrumo
tai dar pamėginkite kita
FairyLuna parašė:
Visgi ir livsane kasetiniai melageliai🤪
Siandienos rytinis toks
O seip jis nėra visai baltas, kažkas nori šmėžuoti, bent jau man ;)
Good parašė:
O seip jis nėra visai baltas, kažkas nori šmėžuoti, bent jau man ;)
aha, ir man
Svajonė777 parašė:
Vyras- Sermatrop Alfa, folio r., selenas. Ir dabar 2sav kursa geria Animal Pak.
As- animal pak kursas, folis ir Pregnacare.
Svajonė777 parašė:
Abu su vyru geriame Mollers žuvies kapsules (tinkančias neštumo metu, jei pastočiau) ir vitaminą D, tik aš dėl PKS dar Cycle Balance prie viso šito 😉
Good parašė:
Žinokit po livsane dariausi sita tai jis buvo tuščias ir as supanikavau, bet išbandžiau gal jau viską ir visų firmų ir visi rode || tik visu skirtingo ryškumo dėl j…
Bandysiu kazka kito tada dar🤞🏻☺️
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai