Sandraaa1 parašė:
Pas mane bubo nemazai problemu, pernai rado mioma or padare kiausintakius pratekamuma operacijos metu, vyra dirba užsienyje tai uztruko kol pataikem, o galvojau jau…
Nu tikrai džiugu girdėti. Aš ėjau 5 sav. pirmą kartą
Sandraaa1 parašė:
Pas mane bubo nemazai problemu, pernai rado mioma or padare kiausintakius pratekamuma operacijos metu, vyra dirba užsienyje tai uztruko kol pataikem, o galvojau jau…
Dzanela parašė:
As irgi galvoju taip, bet del pienliges noriu pasikonsultuoti ar cia nieko blogo? Su pia dukra turejau pradžioje bet nepamenu ar buvo koks gydimas
Sandraaa1 parašė:
Pirmiausia - sveikinimai jums 🤗 pagaliau įvyko stebuklas (puikiai tai suprantu, nes porą metų pačiai nepavyko pastoti, nors jau turiu dukrą). Aš patarčiau jums nelaukti, o kad būtų "tvirčiau" - pasidarykite hcg tyrimą nėštumui patvirtinti, jau esveikatoje tikrai turės įrašyti, nes eho gal dar vaisiaus nematys. Tikrai eikite ir nelaukite, kol pieninė "užbujos", didžiausios sėkmės ir sveikatos ⚘️
Sveikos, pirmas atėjimas mano čia buvo sunkus. Rašiau savo istoriją, kad su vyrų planavime 10 metų vaikų, ir gaila nepastojau. Šei dienai gyvenu jau du metus su kitu, du metus bandžiau ,bet vis nusivildavau. Bet šiandien esu laimingas ,nes sužinojau ,kad pagaliau laukiuosi ❤️ tai pac nuostabiausias jausmas. Visoms linkiu didžiausios sėkmės. 
Sveikos merginos na ir mes planuojam jau 3 mėnesį, ir įdomu pasidarė ovuliacija buvo vasario 8-15d, myliuką turėjom 20 ir 22d per ovuliacijos diena, šiandien jau praėjus ovuliacija bet pasišlapinus tuolete pamačiau krešuliuka su nedidelėm kraujo priemaišom, pirma mintis gal ,kad implantacinis kraujavimas, bet mėnesinės tik kovo 9d kitą savaitę sekmadienį, be viso to kažkoks keistas nedidelis maudimas pilvo apačioje. Pasigooglinus sako ,kad tai ovuliacijos kraujavimas, kaip manot jūs? 😀😀 Nes aš jau testuka šiandien sugadinau, kvailai vildamasi ,kad galbūt kažką parodys, nors dar gerokai per anksti kažką matyt. 🫢
KristinaS parašė:
Sveikos, pirmas atėjimas mano čia buvo sunkus. Rašiau savo istoriją, kad su vyrų planavime 10 metų vaikų, ir gaila nepastojau. Šei dienai gyvenu jau du metus su kit…
Oi kaip džiugu, sveikinimai 😍
Sandraaa1 parašė:
Po 5metu pagaliau!😍
Savaime pavyko? Ar kažką darėt kad pavyko?
Tiesiog įdomu, mes 5 metus planuojam ,ir jokių rezultatų, per tą laiką negimdinis ir persileidimas .Suprantu kad savaime jau nepavyks, nors tyrimai mūsų geri ..ir va žiūriu būna stebuklų ir po 5 metų planavimo 🤭
Sveikos.
Ciklas visada idealus. Turėjau su TTH bėdų, bet jau nuo gruodžio viskas idealu, vaistus vis dar geriu. Turiu dviragę gimdą.
Mėnesinės turėjo prasidėti kovo 15, šiandien 19d tik maudžia pilvo apačią, lengvai patepa antra diena ir daugiau nieko. Testai amediplus neigiami.
Kokios mintys? Tikėtis dar ko? Nes gyvenime ciklas nėra tiek vėlavęs. Ryt keliauju HCG tyrimui.
DovilėB parašė:
Sveiki gal truputeli nei
itema. Mes su vyru nesisaugom ilga laika bet neiseina pastoti vartoju folijos rug…
Sveika, Gal ir gali. As irgi turiu Kate, bet jos elgesys nenuspejamas buvo guledavo buvo ir neateidavo isvis .
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai