Lainė123 parašė:
Antėja mažesnės apkrovos nei Kauno miesto poliklinikaryte kaip atvariau tiek žmonių buvo
![]()
O kaip pojūčiai šiandien tau? 😄 nes man į vakarą vėl keistenybės darosi 😂🫣
Lainė123 parašė:
Antėja mažesnės apkrovos nei Kauno miesto poliklinikaryte kaip atvariau tiek žmonių buvo
![]()
O kaip pojūčiai šiandien tau? 😄 nes man į vakarą vėl keistenybės darosi 😂🫣
Lainė123 parašė:
bet gal labiau atsipalaiduokite, labai jau save spaudi![]()
Kad as visą šį laiką nespaudžiau saves, nelabai jauciau kokiu simptomu per daug. Bet kažkokia viduje ramybė, kad šis ciklas sėkmingas 🤷🏻♀️ Tik kai kraują pamačiau ir išsimušiau 🫣
Lainė123 parašė:
![]()
Aš irgi antėjoj buvau tada. Tik kad mūsų mūestukas nedidelis,tai veža į klaipėda man rodos.
Lainė123 parašė:
aš visada valgau ryte grikiusir šiaip neįsivaizduoju kaip be pusryčių išeit, bet žinau, kad daugumai tiesiog neįmanoma valgyt rytais, o nėštumo vit, tai net pa…
As labai noreciau valgyt rytais, manau ir energijos daugiau butu ir pietu noreciau veliau, bet nu apsivemt galiu jei valgau ryte, nezinau kodel😅uztai tik ta kasni koki ir suvalgydavau pries vitaminus ir tai per nenora😅tai db perkelsiu i vakara po keletos dienu meginsiu startuot😀
Laukiugandro parašė:
As labai noreciau valgyt rytais, manau ir energijos daugiau butu ir pietu noreciau veliau, bet nu apsivemt galiu jei valgau ryte, nezinau kodel😅uztai tik ta kasni k…
Tai ir nekankinkit saves. Žinoma,kad galit vakare išgert 🙂 Mane pvz nuo mažesns tėtis pratino pusryčius valgyt,nu nes man kitaip nešmanoma su mano liga. Bet jei apli kybės neverčia,tai.lam kankintis. Aš va su maistu irgi susiėmiau. Valgau nistayutu laiku,o ne kai užsinoriu,nes tokiu atveju turbūt valgyčiau kas antra diena 🤭 ir panašu,kad ir mano skrandžio problemos ir su gliukoze reikalai tvarkos 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Man ir vėl tai šoną tai pilvo apačią paskauda. Labao tikiuos,kad čia ,kaip kažkuri rašė,foliukai auga 🤞
Manau taip ir yra! Man irgi siandien tai viena tai kita paskaudena
Nepasiduodanti parašė:
Tai ir nekankinkit saves. Žinoma,kad galit vakare išgert 🙂 Mane pvz nuo mažesns tėtis pratino pusryčius valgyt,nu nes man kitaip nešmanoma su mano liga. Bet jei apl…
Dziugu, kad pavyko rezima pasidaryt, suprantu, kad su cd tai tikrai svarbu🙏🤍 mano tikslas ateiciai isivesti rezima, bet darbas toks, kad labiau jis diktuoja laika, nei as pati🥹 bet aciu uz palaikyma, tikrai, nekankinsiu saves ir gersiu vakare😊
Laukiugandro parašė:
Manau taip ir yra! Man irgi siandien tai viena tai kita paskaudena
Kelinta jum ciklo diena? Daug iki numatomos ov?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai