Maniosime parašė:
Aš va pasižiūrėjau, tai ov pradėjo ryškėti 5 vaisingą dieną ir 6 dieną vaisingą buvo pikas
man lygiai taip pat
kaip įdomu kokie bus mūsų pgr
Maniosime parašė:
Aš va pasižiūrėjau, tai ov pradėjo ryškėti 5 vaisingą dieną ir 6 dieną vaisingą buvo pikas
man lygiai taip pat
kaip įdomu kokie bus mūsų pgr
Maniosime parašė:
Gavau PRG 🥳 skaičiai džiugina 😁
Nu tikrai džiugina 🙂
Man vėl atsirado išskyru su kraujo siuleliais ir dabar jau truputeli eina liudeselis, bet dar vilties taip pat turiu. Noriu but optimiste, kad cb man nebus padares chaoso cikle ir cia tik implantacija, o ne mm ateinancios. Sestadieni/sekmadieni jos turetu buti.
Vakare pasidarysiu dar testuka...
Giedrė. parašė:
Kaip jus, leila?gal jau gršžot į planavimus?
Sulaukiau pirmųjų mėnesinių po lygiai mėnesio bet buvo kažkas žiauraus. Penktą mėnesinių dieną lėkiau pas daktarę, nes kraujavimas buvo nenormalus, per valandą visas naktinis paketas pribegdavo ir taip dvi dienas iš eilės..issigandau kad nukraujuosiu. Svarstė daryti abraziją iš naujo bet padarė hemoglobiną, pamatė kad kraujo atsargos geros ir leido laukti dar parą ..tada po truputį pradėjo rimti viskas. Dėl planavimų, kolkas vyras kategoriškai pries, sako jeigu vėl taip taip pasibaigs viskas, kam čia reikia tave taip kankinti ir tt. Gal dar pasikeis nuomonė 🤷♀️O kaip jūs laikotės?
RauDonoji parašė:
Kraptavičienė
Ojetau, jai jau seniai laikas į pensiją 🫣
Rama parašė:
Sveikos, sveikinu kurios sulaukė teigiamu testuku 🙏 o as vakar po IUI, tai daba jau jauciu kaip ilgai eis tos 2 savaites 😩😩 nu bet nepaskubinsi 🥲😁🙏…
Labuka. Kryžiuojam pirštus už jus 😊🤞
Nepasiduodanti parašė:
Labuka. Kryžiuojam pirštus už jus 😊🤞
Dėkoju, daktare irgi vakar kryžiavo 😊 sėkmės visoms! 🌸🌸
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai