Lainė123 parašė:
kuriom dienom meilė buvo?![]()
12, 14, 16, ov jaučiau 16 dieną po piet 😁 myliukai tik vakare vėlai būna 😆
Lainė123 parašė:
kuriom dienom meilė buvo?![]()
Maniosime parašė:
oj pas tave daugiau meilės
pas mane 13 ir 15
pupsika parašė:
Na nežinau nežinau... jau pradeda viltis mažėti. Aišku vakar buvo nusivalius, dabar vėl 🤦🏻♀️ Aišku 11DPO gali but implantacija, bet kai paskaičiau, kad vienai nare…
Man atėjo anksčiau 2 dienom nuo cb, bet man pramušė iškart gausiai, be jokių tepliojimų. Ir net be skausmo - toks buvo, kad nuėjau į tuliką ir žiūriu oooo susirgau!
Burundukas9 parašė:
Man atėjo anksčiau 2 dienom nuo cb, bet man pramušė iškart gausiai, be jokių tepliojimų. Ir net be skausmo - toks buvo, kad nuėjau į tuliką ir žiūriu oooo susirgau!…
Na man šiaip visada laiku jos buna ir be jokiu tepliojimu. Iskart pramusa. Tai tom dienom, kada turi buti mm, jau nesiojuosi apsaugas 🤭 arba jau apsiginklavusi nuo ju bunu, nes ne vienas kelnias taip buvau sugadinus 🤣
Na man ziuriu tik rausvai patepe ir kolkas nieko nera. Chat gpt klausiau del implantacijos, tai implantacinis kraujavimas ( tepimas) gali buti 1-3 dienas ir be kresuliu. Tai dabar stebesiu kas ir kaip.
pupsika parašė:
Na man šiaip visada laiku jos buna ir be jokiu tepliojimu. Iskart pramusa. Tai tom dienom, kada turi buti mm, jau nesiojuosi apsaugas 🤭 arba jau apsiginklavusi nuo …
Nu tai ką mes ir sakom 🙂
leila33 parašė:
Pasiruoskit kad pirmos mm gali būti skausmingesnes ir gausesnės nei įprastai 😑
Mano ir taip labai gsusios, turiu vilties kad bent šioj vuetoj pasiseks ir nepagausės
o vitaminus geriam. Aš geriu: vit. D, vit.C, geležį, žuvų taukus, folio r., gerasias bakter.
Vyras - cinkas, selenas, vit. D, vit C.
O jus?
pupsika parašė:
Na man šiaip visada laiku jos buna ir be jokiu tepliojimu. Iskart pramusa. Tai tom dienom, kada turi buti mm, jau nesiojuosi apsaugas 🤭 arba jau apsiginklavusi nuo …
Man patinka jūsų optimizmas. Yra iš ko oasimokyt man. Nes aš jau seniai laukčiau vien mm, be vilties kad čia implantacinis
leila33 parašė:
Pasiruoskit kad pirmos mm gali būti skausmingesnes ir gausesnės nei įprastai 😑
Aš su jum panašiai netekau mažylio,tai mėnesinės atėjo laiku bet skausmas tai pat buvo nežmoniškas ir kraujavimas truko savaitę tokio gausumo kad ir gi planavom į ligoninę,bet ačiū dievui baigėsi
Syruna parašė:
Aš su jum panašiai netekau mažylio,tai mėnesinės atėjo laiku bet skausmas tai pat buvo nežmoniškas ir kraujavimas truko savaitę tokio gausumo kad ir gi planavom į l…
Kaip jus dabar? Ar jau grįžote į planavimus?
Lainė123 parašė:
kaip ilgai tie mano atsakymai eina![]()
Dar nėra? 🫣
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai