mazojiass parašė:
Na va trumpai pasidžiaugiau, bet deja ir šįkart per anksti.
nepasivirtino ? ar blogiau ?
mazojiass parašė:
Na va trumpai pasidžiaugiau, bet deja ir šįkart per anksti.
paddingtonas parašė:
Padarė echoskopa, yra ta cista geltonkunio, už tos cistos darinys kažkoks neaiškus, gimdos gleivine plona. Kaip ir gimdoj bet ne visai gimdoj kaip man paaiškino, šalia to pačio kiaušintakio operuoto kuriame buvo ektopinis. Keista jei kad testas tokio ryškumo ir kad nėra jokių tepimu, skausmu nieko panašaus. Rytoj turiu pasidaryt nuo ryto hcg ir jei virš 1500 tada iškart rytoj operuoja.
Lainė123 parašė:
Man tai tik 7 ciklo diena😃 bet galbūt aš nesupratau, kad jau vyksta mm ir ne taip pažymėjau, nes šiaip ov vyksta 12-14 d 🤔
Man praeita cikla taip buvo, kad pikas 8cd, o ovuliacija 9cd. Ir tada pats ciklas buvo labai trumpas, tik 21d vietoje 24d
Giedrė. parašė:
Aš labai linkiu ir jums, ir sau kad pavyktų kuo greičiau![]()
Aš irgi taip planavau, bet dabar galvoju ar teisingai skaičiavau, maniškiui dabar irgi 2m. 1mėn., o į VPA suprantu kad turėjau iseiti iki vaikui sueina 3m? Tai va irgi galvoju, kad šis ciklas paskutinis, tai dabar labai tikiuosi, kad pavyks, šiandien 8dpo pagal programėlę kažkur
Pelėdžiukė85 parašė:
Man praeita cikla taip buvo, kad pikas 8cd, o ovuliacija 9cd. Ir tada pats ciklas buvo labai trumpas, tik 21d vietoje 24d
Pilvas žiauriai kietas, grynai kaip prieš ov, draugas sako atrodo jau yra leliukas viduje 😂 tikrai čia ov ant dienų
Lainė123 parašė:
Turbūt dėlto man maudžia tą kiaušidę, bet šiaip žiauriai keista, juk vakar paskutinė mm diena buvo 😵💫 arba tie visi tepliojimai skaitėsi jau mm, žodžiu, pasimetus,…
Aš 3 sav geriu CB, tai tokios ov dar neturejus, belekiek iskyru buvo KB, tiesiog bego ant tualeto nuejus, skaudejo kiaušidę viena labiau kita mažiau, testai rekiantys buvo... aplamai zinoti kad vyksta ov ir dar žindant man jau yra didelis pasiekimas nes visa gyvenima vargstu su nereaguliariom menesinem, niekada neturejau normalaus ciklo. Visus kartus pastojau vartodama CB jei ir 3 karta pavyks jį naudojant kaip ir sakiau seniau tikrai užkabinsiu medalį tam kas jį išrado 😀😀😀
gabiju parašė:
Aš 3 sav geriu CB, tai tokios ov dar neturejus, belekiek iskyru buvo KB, tiesiog bego ant tualeto nuejus, skaudejo kiaušidę viena labiau kita mažiau, testai rekiant…
Aš pirmą kartą naudoju CB, tai idomu kaip čia viskas bus 🤭 Kolkas nieko nejauciu. Gal tik tas, kad mm skausmų nebuvo 🤷🏻♀️
Laura.laiminga parašė:
Aš irgi taip planavau, bet dabar galvoju ar teisingai skaičiavau, maniškiui dabar irgi 2m. 1mėn., o į VPA suprantu kad turėjau iseiti iki vaikui sueina 3m? Tai va i…
Man regis, turi išeiti į NGA, iki kol vaikui sukaks metai. Į vpa einam kai vaikas jau gimęs būna.
Tada gaunasi, kad 30 savsičių turi sukakti iki trečiojo gimtadienio. Tai jei gimtadienis gegužę, vėliausiai antro vaiko gimtadienis turėtų būti liepą
Nu nes išeini į NGA maždaug 2 mėn iki gimdymo. Na bent man taip chatgpt išaiškino.
Laura.laiminga parašė:
Aš irgi taip planavau, bet dabar galvoju ar teisingai skaičiavau, maniškiui dabar irgi 2m. 1mėn., o į VPA suprantu kad turėjau iseiti iki vaikui sueina 3m? Tai va i…
Jus emet 18 menesiu VPA? Kada gavot paskutine ismoka? Mano dukrai geguzes 27d buvo du metai. Paskutine ismoka buvo gruodi, tai jau sis mano ciklas paskutinis, kad pagauti paskutine VPA ismoka
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai