gabrielinda parašė:
Sveikos, itariu, kad cia brokas, o ne antra neryski linija?
O ties kuria vieta matote antra linija? Per sia foto net man nieko nesimato..
nors pas visas matau
gabrielinda parašė:
O ties kuria vieta matote antra linija? Per sia foto net man nieko nesimato..
nors pas visas matau
Folgute parašė:
Kaip jūsų hcg atsakymas?
Nežinau dar. Aš tik šiandien pridaviau kraują, vakar per vėlu buvo. Pas mus anteja iki 15:00 dirba. Tai jaučiu po pietų tik turėsiu atsakymą. Tik nelabai supratau jei virš 1500 iškart operuoja, o jei ne tai nežinau kas tada 🫣
FoxLady parašė:
O ties kuria vieta matote antra linija? Per sia foto net man nieko nesimato..nors pas visas matau
Aš tą išsiliejimą bandau pritempti prie antros linijos
Bet aišku, logiškai suvokiu, kad tikriausiai nieko... 11 dpo
Sveiki noriu pasidžiaugti kad aš tikrai laukiuosi šiandiena pirmas mano bus apsilankymas pas akušerė šiek tiek jaudinuosi🙂🙂ir tuo pačiu noriu paklausti ar normalu kad daug skysčių norisi gerti per nėštuma?ir ar galiu vartoti ne tik folo rūkštį o ir C+D vitamina ir B6+? 🙂
mazojiass parašė:
Nežinau dar. Aš tik šiandien pridaviau kraują, vakar per vėlu buvo. Pas mus anteja iki 15:00 dirba. Tai jaučiu po pietų tik turėsiu atsakymą. Tik nelabai supratau j…
Jūsų net neguldė į ligoninę ir liepė privačiai darytis??vaje.. 🫣
Jeigu bus mažiau nei 1500 gali jums duoti metotreksatą išsivalymui, jeigu bus daugiau - operuos. Po metoreksato negalima planuoti pusmetį, jei nėštumas intersticinis ir sius gimdą - metus. Jei ektopinis kiaušintakyje, tai tada gan greit planuoti galit.
gabrielinda parašė:
Nieko nematau
mazojiass parašė:
Nežinau dar. Aš tik šiandien pridaviau kraują, vakar per vėlu buvo. Pas mus anteja iki 15:00 dirba. Tai jaučiu po pietų tik turėsiu atsakymą. Tik nelabai supratau j…
Eina sau užjaučiu jus... kosmosas kažkoks.. laikykitės ir nepasiduokit, svarbiausia jūsų sveikata dabar 🙏🏻
Gre7a parašė:
Sveikos, gal ir ne ta tema, bet gal žinosit. Laukiamės su draugu mažylio, nesam nei susituokę, nei susirašę. Ar tiesa, kad gimus mažyliui suteikiama mamos pavardė, …
Dabar jau net internetu susitvarkyti galima
bet gal verta ir santykius į kitą level perkelti?
mazojiass parašė:
Pasakė viena, kad labai puikiai matosi, kad operacija atlikta blogai buvo, užteko pasakyt, kas operavo. Tai kad panašu, kad šįkart būtent ten ir yra nėštumas. Na žo…
Stiprybės jums🫂
Laimesbeieskant parašė:
Mylana ir Nepasiduodanti yra 2 skirtingos narės😊
Na tada sumaišiau. Nes ten kažkas klausė apie nepasiduoda ti ir įvta lomentarą atrašė ta Mylana.
Na visi klysta.
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai