Lainė123 parašė:
O kelinta dpo?
6-7d.
Lainė123 parašė:
O kelinta dpo?
6-7d.
Lainė123 parašė:
Na aš irgi tikiuosi, gpt sako, kad testas nebūtų ryškus 😃 ir cb gali pagreitinti ov, nu žodžiu viskas čia gerai, tikiuosi! Manifestuoju, kad čia bus pati geriausia …
aisku pavyks! Laikau🤞🤞
Lelyte93 parašė:
6-7d.
Tai prasideda implantacijos laikas ❤️
Lainė123 parašė:
Tai prasideda implantacijos laikas ❤️</blockquote
labai tikiuosi... stengiuosi negalvot🙈 nes per daug buvo skaudžių kartų
mazojiass parašė:
Padarė echoskopa, yra ta cista geltonkunio, už tos cistos darinys kažkoks neaiškus, gimdos gleivine plona. Kaip ir gimdoj bet ne visai gimdoj kaip man paaiškino, ša…
Eina sau, kiek jums nesėkmių.. laikykites, apkabinu 🫂
Gre7a parašė:
Sveikos, gal ir ne ta tema, bet gal žinosit. Laukiamės su draugu mažylio, nesam nei susituokę, nei susirašę. Ar tiesa, kad gimus mažyliui suteikiama mamos pavardė, …
Taip
mazojiass parašė:
Padarė echoskopa, yra ta cista geltonkunio, už tos cistos darinys kažkoks neaiškus, gimdos gleivine plona. Kaip ir gimdoj bet ne visai gimdoj kaip man paaiškino, ša…
Aš tai įtariu, kad jums praeitą kart ne pilnai išvalė ir nepastebėta buvo, jei nesidarėt kas savaitę kraujo iki kol nukris hcg... man hcg 9000 buvo, jokio tepliojimo, karts nuo karto sudurdavo ir tiek, kas normalu ir įprastame nėštume. Geltonkūnis ar jo cista negamina hcg, o gamina progesteroną palaikyti nėštumui. Pastojus geltonkūnis dažnai būna didesnis, o ir šiaip tai yra įprastas dalykas, pati šiuo metu turiu 5cm tokį džiaugsmą, tai tiesiog reikia saugotis, kad netrūktų ir laukti kito ciklo, bet jokio hcg negali būti neesant nėštumui.
Labai tikiuosi ne intersticinis, kaip buvo ir man(tarp gimdos ir kiaušintakio) ir šįkart lp bus sėkminga ir pagaliau baigsis jum bėdelės... jeigu hcg bus mažas, matyt skirs metotreksatą - negalėsite bent pusę metų planuoti, bet nereiks lp. bet kokiu atveju - būtinai tikrinkitės po to hcg🌹
Lainė123 parašė:
Kokios operacijos? Aš tik pamenu, kad ji sakė, kad atsitraukia
Tai kad buvo prisijungus bet jau su kitu nickname ir sakė kad jai buvo atlikta operacija ir negali bandyti 3 mėn. Nu lyg gerai pamenu. Nu bet gal ir klystu🤷♀️ netingėčiau paskrolinčiau į viršų bet tikrai tyngiu🤣
Orchideja@ parašė:
Tai kad buvo prisijungus bet jau su kitu nickname ir sakė kad jai buvo atlikta operacija ir negali bandyti 3 mėn. Nu lyg gerai pamenu. Nu bet gal ir klystu🤷♀️ neti…
Aaa, nebent su kitu pavadinimu 😃
Folgute parašė:
Aš tai įtariu, kad jums praeitą kart ne pilnai išvalė ir nepastebėta buvo, jei nesidarėt kas savaitę kraujo iki kol nukris hcg... man hcg 9000 buvo, jokio tepliojim…
Pasakė viena, kad labai puikiai matosi, kad operacija atlikta blogai buvo, užteko pasakyt, kas operavo. Tai kad panašu, kad šįkart būtent ten ir yra nėštumas. Na žodžiu, yra kaip yra. Šįkart juodai kerta per galvą, visa naktis be miego. Visus planavimus ilgam laikui į šoną.
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai