pupsika parašė:
Pas mane irgi tuščias. Man mm sekmadienį kaip ir turėtų pasirodyti.
Ech....eisim kartu į kita cikla🙏
pupsika parašė:
Pas mane irgi tuščias. Man mm sekmadienį kaip ir turėtų pasirodyti.
Ech....eisim kartu į kita cikla🙏
ramykasu parašė:
Po pusantros val išardžiau testą ir matau ploną liniją. Testas Siromed ankstyvas nuo 10 hcg. 31 ciklo diena (rytoj turi būti mm), bet vakar buvo rudų išskyrų. Ar ga…
Nežinau kaip su šitu bet ana cikla išardžius aš irgi mačiAu 2 linija o susirgau.... tai čia nežinosi ir dar po tiek laiko juolabiau
ramykasu parašė:
Po pusantros val išardžiau testą ir matau ploną liniją. Testas Siromed ankstyvas nuo 10 hcg. 31 ciklo diena (rytoj turi būti mm), bet vakar buvo rudų išskyrų. Ar ga…
Tai del biocheminio palaukit. Nenusiteikit iskart taip. Vakar gal buvo implantacija, o siandien dar mazas hcg, bet per laika gali atsirasti juostele. Ryt kartokit
Labas rytas,
Ateinu pasidalinti nusivylimais. 🙈😅Esu po konizacijos, po jos, atrodo, kažkoks kitoks mano organizmas, kitokios mm. Ciklas mano, įprastai, gan trumpas: 25-26 dienos. Po konizacijos prieš mm patepliodavo krauju. Šįkart jokio tepliojimo. Vakar tempė pilvą keistai, bet mm dar neatkeliauja. Šiandien 27 cd. Na, žinoma, šįryt pasidariau testą ankstyvąjį - neigiamas. Nors porą ciklų išvis nesuprantu, ar vyksta ov. 🥲
pupsika parašė:
Aš jau antri metai planuoju. Per tą laiką buvo nesivystantis ir biocheminis. Po nesivystančio du ciklus teko praleisti, vieną ciklą tiesiog neplanavom nieko. Sunkia…
Taip žinau ką tai reiškia, pradedi mąstyti gal tiesiog nelemta
nors sakiau gal tikrai tas sekimas , tu ov daromas ir pan sekina.
Rožyte24 parašė:
Taip žinau ką tai reiškia, pradedi mąstyti gal tiesiog nelemtanors sakiau gal tikrai tas sekimas , tu ov daromas ir pan sekina.
Net labai sekina. Gal ne paciu testu darymas, bet pagavimas piko suteikia daug vilciu ir po to tenka nusivilti 😒🤷🏻♀️ Tas gal kerta per smegeneles. Bet viskam savas laikas 😊
pupsika parašė:
Net labai sekina. Gal ne paciu testu darymas, bet pagavimas piko suteikia daug vilciu ir po to tenka nusivilti 😒🤷🏻♀️ Tas gal kerta per smegeneles. Bet viskam savas…
Va va mano mintis skaitot. Galvojau va pika pagavau ,tikrai paeis. Mhm
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai