BusKaipBus11 parašė:
Butu pabai gerai, jei neprireiktu 🤗
Reik ir man uzsakymuka pasidaryt, manau ot neuzteksiu 🙈
Būtų tobula 🤭 Šiaip jau buvau pamiršusi koks tas krutines skausmas 😬 Man nepatinka tai...
BusKaipBus11 parašė:
Butu pabai gerai, jei neprireiktu 🤗
Reik ir man uzsakymuka pasidaryt, manau ot neuzteksiu 🙈
Būtų tobula 🤭 Šiaip jau buvau pamiršusi koks tas krutines skausmas 😬 Man nepatinka tai...
pupsika parašė:
Tai va maciau cia, kad atsiliepimai geri, tai galvoju pasiimsiu 😊 butu labai juokinga, jei uzsisakiau ir neprireiks 🤣🤣
to ir palinkesiu
as dabas galvojau savaites pradzioj sakytis bet va labai tikejaus kad teigiamas bus ir neprireiks bet va pasirodo kitaip buvo
trintukė parašė:
Aš kai žinau, kaip sunku buvo prieš tai, tai nesitikiu, kad lengva bus ir dabar. Tikriausiai dėl to ta ir kantrybė, kaip jūs sakote![]()
man atvirksciai pirmas is karto tai ir dabar tikejaus greit bet va
Tačiau taip, kaip kažkuri čia ir sakėte, kad pradėjus planuoti pradedi jaust visokius simptomus ir prisitaikyt😁 Tai dabar atrodo pilvą maudžia, pagurguliuoja lyg, kartais suduria šoną, toks lyg šleikštuliukas.. nu taikyt ir taikyt viską tik😄 Bet kantriai lauksiu mmm dienos ir gal net 1-2dienų po vėlavimo, jei vėluos.
Noelėėė parašė:
ryt krauja po darbo eisiu priduot bet idomu ka ten rodys kai mm vyksta bus krite visi hormonai![]()
![]()
Tai kad 2-5 cd ir reikia priduot hormonus, tai paciu laiku gausis 🙂
trintukė parašė:
Aš kai žinau, kaip sunku buvo prieš tai, tai nesitikiu, kad lengva bus ir dabar. Tikriausiai dėl to ta ir kantrybė, kaip jūs sakote![]()
Bet saket nesaugus santykiai po ov gavosi?
BusKaipBus11 parašė:
Tai kad 2-5 cd ir reikia priduot hormonus, tai paciu laiku gausis 🙂
Ane? Aš kai nelabai išmanau tai net nežinojau😁
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai