Giedrė. parašė:
Manau kad nedidrlė tikimybė, kad gimtų būtent tokią pačią dieną![]()
1-5 dienų skirtumas irgi neką
bet jau bus kaip bus
Giedrė. parašė:
Manau kad nedidrlė tikimybė, kad gimtų būtent tokią pačią dieną![]()
1-5 dienų skirtumas irgi neką
bet jau bus kaip bus
Saulė Danguj parašė:
Sveikos. O kur pupsikos NT? 😃 Ryte trumpam užbėgau, dabar vėliau. Dar nėr 🤭😃
Aha aš ir laukiu, įdomu ką šiandidn rodys 😊🫣
leila33 parašė:
Kada planuojat pradėt testuotis? 😊
Būtų gerai išlaukti iki mm 😅 net nežinau gal bandysiu pažaisti savaitgalį nors aš niekada vaiduokliuku negaudžiau pas mane iškart ryškiai būdavo kai jau dariausi su praeitais nėštumais 🥹 o jūs?
Managa parašė:
Balsuoju už rygsėjo 2Tada gal bus motyvacijos išlaukti
Turėtų 10DPO tada būti maždaug
Galim bandyti 😀man svarbiausi iki rugsėjo 5 sužinoti nes švęsime sūnaus gimtadienį norisi būti ramiai 😀 aš gal bandysiu rugsėjo 1 testuotis. Kartais norisi tikėtis stebuklai 🥺 aš savo pirmą nėštumą praradau rugsėjo 1d. Gal dabar pavyks pagauti gandrą ir vėl 🥰

Sveikos! Ar čia jau vertinti kaip teigiamą ov testą? Labai keistai šį ciklą, jau 3 dienas matau KB, didelis noras meilei, bet testai tas porą dienų rodė visai neryškią antrą juostelę, dabar pasidariau ir jau lyg panašu bet nesu tikra, kaip jūs vertintumėt? Praeitais ciklais kartais KB nebūdavo, o ov testai degė, arba tik pamatau KB ir iš karto testas rodo, o dabar net nežinau ar čia jau teigiamas ar ne. 🧐😅
Managa parašė:
Man dar pienligė išlindo...
Kiek dpo buvo prie 9hcg?
Testa ta pacia diena daretes kaip krauja, ar isvakarese jau rode?
ApplePie parašė:
Sveikos! Ar čia jau vertinti kaip teigiamą ov testą? Labai keistai šį ciklą, jau 3 dienas matau KB, didelis noras meilei, bet testai tas porą dienų rodė visai neryš…
Dar turetu parysketi, pakartokite vakare
FoxLady parašė:
Kiek dpo buvo prie 9hcg?![]()
Testa ta pacia diena daretes kaip krauja, ar isvakarese jau rode?
DPO tiksliai nepasakysiu, nes ta menesi nesekiau nieko
pasidariau ryte testa ir lyyyyyg matesi labai neryskus seselis, vyras pirsta pasukiojo 😂 ir ta pat diena buvo 9 hcg
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai