leila33 parašė:
Kada planuojat pradėt testuotis? 😊
Klausiat ne manęs, bet kadangi esu tam pačiam dpo klube, atsakysiu ir aš
noriu sulaukti rugsėjo 3 dienos, kaip nors..
leila33 parašė:
Kada planuojat pradėt testuotis? 😊
Klausiat ne manęs, bet kadangi esu tam pačiam dpo klube, atsakysiu ir aš
noriu sulaukti rugsėjo 3 dienos, kaip nors..
Giedrė. parašė:
Klausiat ne manęs, bet kadangi esu tam pačiam dpo klube, atsakysiu ir ašnoriu sulaukti rugsėjo 3 dienos, kaip nors..
![]()
Geras, būtų labai smagu jei abiems pasisektų ir kartu keliautumem iš sausinukų į geguziukus 🫢 pas mus šeštadienį nusimato labai didelis balius, aišku dar per anksti testuotis bus, kad žinot iki kokio lygio pasileist plaukus galima 🫣😅😅
Labas rytas 😊 na ir daug prirašėt, reikėjo prisivyti viską perskaityti nuo penktadienio vakaro. Jau galvojau bus teigiamų nemažai po savaitgalio, bet žiūrau tik pas pupsika tie patys vaiduokliai 😮
O man šiandien 8 dpo, gerai, kad svečių dar yra namie, tai nors nekilo pagunda prasitestuoti 😂 sveikas protas sako juk dar per anksti, dar net nėra jokių simptomų. Nors galėčiau pritempinėt visokius pojūčius ir simptomus, bet viskam yra paaiškinimas, arba tai tiesiog pms 🙈😆
leila33 parašė:
Geras, būtų labai smagu jei abiems pasisektų ir kartu keliautumem iš sausinukų į geguziukus 🫢 pas mus šeštadienį nusimato labai didelis balius, aišku dar per anksti…
Taip, aš irgi norėčiau taip. Čia dar Syruna yra iš mųsų sausinukų būrio, bet nežinau, kokiam ciklo etape ji.
norėčiau kad visos keturios ten nukelisutume: aš jus, smurfeta ir managa
jei ne visos, tai bent kelios ar kažkuri
Giedrė. parašė:
Taip, aš irgi norėčiau taip. Čia dar Syruna yra iš mųsų sausinukų būrio, bet nežinau, kokiam ciklo etape ji.norėčiau kad visos keturios ten nukelisutume: aš jus…
Aš kažkaip labai gerai nusiteikus
Vakar ir ta gleivinė labai gero storio buvo, ir lyg geltonkūnis matėsi.. Gydytoja kažkaip sakė "gali išlysti nėštumas"
Tai laikau sukryžiavus pirštus. Labai smagu būtų visoms į gegužinukus keliaut
Managa parašė:
Aš irgi tokiam pat cikle, tai geriausiais norais irgi iki 10DPO išlaukt![]()
Reik mums susitarti visoms kuria dieną pradedam 😀
Managa parašė:
Balsuoju už rygsėjo 2Tada gal bus motyvacijos išlaukti
Turėtų 10DPO tada būti maždaug
Labai gera diena
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai