Gervė parašė:
man sakė, kad svarbu, kad būtų praėjusios mm ir ne anksčiau nei 2sav po paskutinės išgertos tabletės. šiandien yra 21cd, tad turėčiau spėti iki kitos ov 😊…
O mums sakė kaip minimum 2 ciklus laukt ir kartot tik tada 🫣
Gervė parašė:
man sakė, kad svarbu, kad būtų praėjusios mm ir ne anksčiau nei 2sav po paskutinės išgertos tabletės. šiandien yra 21cd, tad turėčiau spėti iki kitos ov 😊…
pupsika parašė:
Sveikinimai vaikeliui su gimimo diena! 🥰🥳
Ačiūū tetutei 🤭❤️
iewuze parašė:
Pavyzdinė kantrybė! Tai mano siekiamybė kiekvieną mėnesį, bet vis pasiduodu😄
Nevelnio tos kantrybės dariausi jau užvakar testą 😅 tik dabar nebesidarau, sunervavo biški tas vaiduoklis 😅 tai arčiau mm dar vieną ir viskas 🤭
LadyBubu parašė:
apsidraudimui, kad tikrai tikslūs rezultatai būtų, tai logiška, kad kuo ilgiau pralaukt..
na, bus matyt, neiškentėsiu aš dar tiek laukt 😅šiaip labai pasitikiu savo gine, tai kažkaip per daug ir nesuksiu dėl to galvos. jei vis dar teigiamą rodys, tada galvosiu 😀
pupsika parašė:
Aha, tai rytoj bus aišku, ar verta tą kraują daryti. Jei bus kas, tai ir progesteroną reikės pasidaryti. Bijau susirgti staigiai, nes man tepliojimų nebūna. Tai vis…
o galit primint, kada mm turėjo būti? Dar nespėju sekti visų 🫣
Abigaile parašė:
Sveikos, man 1CD, bam ir pramuse..laukiau rytoj. liūdna![]()
pramuš ir man šiandien arba ryt. Kad jau nesèkmingas mėnuo, geriau, kad kuo anksčiau pramuštų ir gyvenam toliau 😉
leila33 parašė:
Pagal programėlę man 3dpo gal ir aš turiu ciklo dvynių? Būtų smagu kartu testuotis 😅
Man 2-3dpo šiandien pagal viską 🥹
Abigaile parašė:
Sveikos, man 1CD, bam ir pramuse..laukiau rytoj. liūdna![]()
Naujas ciklas, naujos galimybes, linkiu, kad rugsejis butu sekmingas 🍀🤞
Smurfetta3 parašė:
Man 2-3dpo šiandien pagal viską 🥹
Kada planuojat pradėt testuotis? 😊
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai