BusKaipBus11 parašė:
O pala ne jus buvo testera apgaves, ar ten kitas testas buvo?
Mano testas buvo testeros. Bet buvo blogai atliktas ir ten labai ryskiai teigiamas buvo. Bet atliekant teisingai nemete be reikalo seseliu
BusKaipBus11 parašė:
O pala ne jus buvo testera apgaves, ar ten kitas testas buvo?
Mano testas buvo testeros. Bet buvo blogai atliktas ir ten labai ryskiai teigiamas buvo. Bet atliekant teisingai nemete be reikalo seseliu
Giedrė. parašė:
Aš jūsų vietoj ryt poryt pakartočiau testerą. Nu arba šiandien labai jautrų. Bet geriau palaukt, jei išeina![]()
Gavau livsane siunta, reik neimt iki rytojaus ir ryt pasidaryt 😅
BusKaipBus11 parašė:
Sveikinimai, tikrai ryskus 🥰 bet drogo jis anksti parodo, tai gal ir penktadieni butu buves gan aiskus vaiduoklis jei butumet irgi drogo pasidarius 😊
Ačiū
Ketvirtadienį dariau drogo, tai nieko nebuvo. Aišku gal dar per anksti buvo. Kas dar keista, kad aš trečiadienį vėmiau ir vakar vieną kartą. Su pirmu nėštumu vemti pradėjau jau po teigiamo, o čia testas neigiamas dar buvo, o jau prasidėjo.
Pupsika parašė:
Aa, supratau 🙂
Jei ryt kazka aiskiau matysiu reiks gal krauja priduot, kad maziau spelioniu butu
Greta001 parašė:
AčiūKetvirtadienį dariau drogo, tai nieko nebuvo. Aišku gal dar per anksti buvo. Kas dar keista, kad aš trečiadienį vėmiau ir vakar vieną kartą. Su pirmu nėštum…
O siaubeli, laukia "smagumai" 🙈 na bet viskas del tu stebukleliu 🥰
Karoole parašė:
Na pas mane jau teigiamas, bet draugė norėjo kažkokius SHEIN patestuoti, nes pati su jais gaudo, tai noriu pažiūrėti kaip ryškėja![]()
Gražiai ryškėja
tik gaila, kad šie ir šiaip meta
BusKaipBus11 parašė:
Kazkokie dviprasmiski db jausmai, tiek norejau pamatyti vaiduokliuka bent koki, o kai pamaciau iskart nurasineju 🤦♀️ arba kad netikras, arba kad neryskes 🤦♀️ sori…
Tikrai tikrai matosi.
Aš džiaugiuos kad tik ov laukiu, nes jus visos su savo testais ir mane sugundytumėt tedtuotis jei būtų jau dpo
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai