BusKaipBus11 parašė:
Pasidariau, kazkoks keistas testas, taip po 5 min atrodo, bet nznau as tu testu, lyg yra buve kazkam netikru vaiduokliu 🤔
Matosi šešėliukas. Şiaip testera sunkiai ryškėja ir nemeta be reikalo.
BusKaipBus11 parašė:
Pasidariau, kazkoks keistas testas, taip po 5 min atrodo, bet nznau as tu testu, lyg yra buve kazkam netikru vaiduokliu 🤔
Little_Miu parašė:
Na, lauksim pakartotinio testo ☕️
Net nebenoriu kartot 😅 nes atrodo kita kart jau tikrai baltas bus 🙈
BusKaipBus11 parašė:
Is naujo ikeliau nuotrauka, tai ziuriu matosi kazkas tikrai![]()
Kazkaip tikejausi visiskai balto, tai biski subalamutino..ir pozymiu jokiu nejauci…
Aš matau visuose, testera nėra apgavęs, bet sunkiai ryškėja.
BusKaipBus11 parašė:
Is naujo ikeliau nuotrauka, tai ziuriu matosi kazkas tikrai![]()
Kazkaip tikejausi visiskai balto, tai biski subalamutino..ir pozymiu jokiu nejauci…
Man mm dieną yra parodes tik testera ir ryskejo. Bet buvo biocheminis. Velai implantavosi. Bet tikiuosi jums bus geresnis scenarijus 🥰
Pupsika parašė:
O pala ne jus buvo testera apgaves, ar ten kitas testas buvo?
Giedrė. parašė:
Aš matau visuose, testera nėra apgavęs, bet sunkiai ryškėja.
Bus bajeris, kad per ta pati cikla skaiciuoju du kartus dpo ir bus du kartus melagingi testai 😅
Pupsika parašė:
Man mm dieną yra parodes tik testera ir ryskejo. Bet buvo biocheminis. Velai implantavosi. Bet tikiuosi jums bus geresnis scenarijus 🥰
Tai va man irgi gautusi cia net labai velai..
Sveikos, noriu parodyti kaip pasikeičia testas kardinaliai per porą dienų. Mano ciklas nereguliarus, testus pradėjau daryti nuo praeito antradienio, nieko nerodė nei vienas. Įkelsiu penktadienio, įsijungus apšvietimą bandžiau įžiūrėti kažką ko nebuvo
o šiandien ryte jau toks. Kadangi nieko nesekiau, neįsivaizduoju kada ovuliacija įvyko, bet pagal programėlę šiandien turėjo prasidėti mėnesines.

Greta001 parašė:
Sveikos, noriu parodyti kaip pasikeičia testas kardinaliai per porą dienų. Mano ciklas nereguliarus, testus pradėjau daryti nuo praeito antradienio, nieko nerodė ne…
Sveikinimai, tikrai ryskus 🥰 bet drogo jis anksti parodo, tai gal ir penktadieni butu buves gan aiskus vaiduoklis jei butumet irgi drogo pasidarius 😊
BusKaipBus11 parašė:
Sveikinimai, tikrai ryskus 🥰 bet drogo jis anksti parodo, tai gal ir penktadieni butu buves gan aiskus vaiduoklis jei butumet irgi drogo pasidarius 😊
Norėjau tą patį rašyt
BusKaipBus11 parašė:
O pala ne jus buvo testera apgaves, ar ten kitas testas buvo?
Aš jūsų vietoj ryt poryt pakartočiau testerą. Nu arba šiandien labai jautrų. Bet geriau palaukt, jei išeina
22 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai