Little_Miu parašė:
Nea, nėra 🙂 ryt mm. Tai matytųsi tikrai.
Na tada taip.
Idomu kodel tas LH taip sokineja tokiu metu, as pries pat mm kiek esu dariusis LH, tai visad vos iziurimas..
Little_Miu parašė:
Nea, nėra 🙂 ryt mm. Tai matytųsi tikrai.
Na tada taip.
Idomu kodel tas LH taip sokineja tokiu metu, as pries pat mm kiek esu dariusis LH, tai visad vos iziurimas..
BusKaipBus11 parašė:
As snd jau turejau sirgti, mm nera, dar nusipirkau testeros, bet visiskai nieko nesitikiu.. nes man net OT neduoda vilties 🙈
Dar nesidarėt? 🙃
FoxLady parašė:
Nemetei i ta programele kur uzjuodina?![]()
Meciau bet irgi tik neaisks seseliai ...zodz, visos viltys i rytoju, jei jau nieko nesimatys vadinasi nieko 😇.
Little_Miu parašė:
Dar nesidarėt? 🙃
Pasidariau, kazkoks keistas testas, taip po 5 min atrodo, bet nznau as tu testu, lyg yra buve kazkam netikru vaiduokliu 🤔

Aj va, kai dazai nuejo, tai baltas paliko, nu gal koks seselis, bet gal jie tokie yra 🤷♀️
Net jei ir butu kas 14dpo tai per silpnai seseliuoj.
Ikeliu is naujo nuotrauka, nu seseliuoja db matau tikrai, butu gerai kad testeros testuku zinoves atsilieptu 😅 bet vistiek manau per blankiai kaip tokia diena
BusKaipBus11 parašė:
Aj va, kai dazai nuejo, tai baltas paliko, nu gal koks seselis, bet gal jie tokie yra 🤷♀️
Man tai labai matosi!
Little_Miu parašė:
Man tai labai matosi!![]()
Is naujo ikeliau nuotrauka, tai ziuriu matosi kazkas tikrai
Kazkaip tikejausi visiskai balto, tai biski subalamutino..ir pozymiu jokiu nejauciu 🤷♀️
BusKaipBus11 parašė:
Is naujo ikeliau nuotrauka, tai ziuriu matosi kazkas tikrai![]()
Kazkaip tikejausi visiskai balto, tai biski subalamutino..ir pozymiu jokiu nejauci…
Na, lauksim pakartotinio testo ☕️ tas paskutinis tai toks beveik nieko nesimato…
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai