Migle_ parašė:
Wow! Gal panašiu metu bus 🥰 kaip smagu! Sveikinu. Man netikėta, bet ir džiaugiuosi. Ir panikuoju kartu. Darbe galimi atleidimai. Jei teigiamas, reikia bėgte pas gyd…
Man tikėta, bet šiek tiek neramu, nes trečias 🤭
Migle_ parašė:
Wow! Gal panašiu metu bus 🥰 kaip smagu! Sveikinu. Man netikėta, bet ir džiaugiuosi. Ir panikuoju kartu. Darbe galimi atleidimai. Jei teigiamas, reikia bėgte pas gyd…
VeronikaZ parašė:
Man antras
juokingiausia, kad ir pirmoji lygiai taip pat netyčia gavos.
bet 6 metų skirtumas, tai ilgai pratempėm. Akivaizdžiai atsipalaidavom per daug.
Migle_ parašė:
Man antrasjuokingiausia, kad ir pirmoji lygiai taip pat netyčia gavos.
bet 6 metų skirtumas, tai ilgai pratempėm. Akivaizdžiai atsipalaidavom per daug.…
Pas mane dar vienas neramumas, nes jau rizikos amžius 🙄 bet tikiu, kad viskas bus ok ☺️
VeronikaZ parašė:
Pas mane dar vienas neramumas, nes jau rizikos amžius 🙄 bet tikiu, kad viskas bus ok ☺️
Nuoširdžiai linkiu, kad viskas būtų sklandžiai 🥰užbėgant į priekį, ypač atidžiai pasirinkit prižiūrintį gydytoją ir tuomet viską jis/ji susidėlios ir pasakys, kada jau tikrai nerimaut reikės, o kada ne.
Mamasoul parašė:
Jūsų kūnas toks protingas ir stiprus, kad tiesiog atsisakė to, kas nebuvo suderinama su gyvybe.
Žinau, kad ši žinutė buvo skirta ne man, bet mano mintys vis grįžta prie šitų jūsų žodžių. Noriu labai padėkoti jums, nes pagaliau, praėjus daugiau nei 10 mėnesių po pirmo persileidimo, pagaliau galiu pradėti sau atleisti. Nors gydytoja ir minėjo, kad persileidimas įvyko ne dėl mano kaltės, o greičiausiai dėl netinkamo chromosomų išsidėstymo, bet jūsų žodžiai visiškai kitaip tą mintį perteikė. Nes vis kaltinau save, o gal galėjo būti kitaip, gal reikėjo labiau save saugoti? Bet dabar darosi ramiau, kad ne aš kalta, o mano kūnas mane saugojo. Dar kartą ačiū jums ir ramaus laukimo
Sveikos, mes šį ir kitą mėnesį planavimus praleidžiam, dpo neskaičiuoju, bet pagal appsą turėtų būt 9dpo, panašiai su appsu ir sutampa man ov. Tai tik norėjau pasakyt, kad kai planavom, kiekvieną ciklą skaičiuojant dpo gaudžiau vis kažkokius simptomus, tai va ten sudūrė, ten pamaudė, vis tikėdamasi kad turbūt kažkas vyksta
o šį ciklą 0 šansų nėštumui, o vis tiek ir duria, ir maudžia, ir tempia, ir nuotaika, ir mieguistumas
tai tik pasitvirtinu sau, kad tikrai iki teigiamo testo visi simptomai yra tik normalaus ciklo dalis
everglow parašė:
Sveikos, mes šį ir kitą mėnesį planavimus praleidžiam, dpo neskaičiuoju, bet pagal appsą turėtų būt 9dpo, panašiai su appsu ir sutampa man ov. Tai tik norėjau pasak…
Aš vieną ciklą irgi buvau praleidusi ir taip pat viską jaučiau, ką ir planuodama bei tikėdamasi, kad jau šis mėn sėkmingas🤭😁 padaryta pertrauka laaabai gerai atvėsino ir nuramino protą👌 dabar žinau, kad į kažkokius simptomus galėsiu reaguoti tik jau užtvirtintai žinant, kad laukiuosi👌
Saulėtekis parašė:
Merginos kada jūs grįžote į darbą po persileidimo?
Man skambino gyd.klausė dėl nedarbingumo aš atsisakiau, bet galvoju gal veltui
Persileidimas prasidėjo savaime 11 dieną, į darbą ėjau 13 dieną.
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai