Indriukas777 parašė:
Na va aš po vizito. Nu daktarė nuostabumo 100%, optimizmo įkvėpė 200%🤞🤞 pakalbėjom, pasitarėm, pasidarėm planelį ir ji mano kad ateinančių mm nesulauksiu🤭🤭 bet aišk…
Nu super bnaujienos 🥰 Na,juk sakiau,kad viskas bus gerai 🙂
Indriukas777 parašė:
Na va aš po vizito. Nu daktarė nuostabumo 100%, optimizmo įkvėpė 200%🤞🤞 pakalbėjom, pasitarėm, pasidarėm planelį ir ji mano kad ateinančių mm nesulauksiu🤭🤭 bet aišk…
Nu super bnaujienos 🥰 Na,juk sakiau,kad viskas bus gerai 🙂
Lainė123 parašė:
labukas, stebėjau forumą, bet į niekur nesikišau, šis ciklas mane žiauriai užstresino, buvau labai liūdna,pikta, penktadienį taip susipykau su draugu, užsišikau, sa…
Aš gėriau cyclebalance kai nutraukiau KT man pasiūlė gine👌
Saulė Danguj parašė:
Laukiam jūs 18, mes 19 dienų 🙂
Isivaizduoju, kaip lėtai tas laikas slenka iki vizitu 😃 čia taip pat kaip dpo skaiciuoti 😃
mazojiass parašė:
Sveika. Su antru nėštumų man panašiai buvo, nes stebėjau nuo pradžios nėštumą. Aš viską žymejausi, stebėjau, man tai pat buvo neatitikimai nes jie kaip ir skaičiavo…
Ačiū už pasidalinimą! Iškart ramiau po tokių istorijų, lauksiu ir aš savo slapuko gyventojo 😃
Linkiu sėkmingo ciklo, jei sugalvosite nelaukti ☺️🥰
Nepasiduodanti parašė:
Merginos,panašu kad pas mane arba jau arba ant nosies pikas 😃
Panašu kad nakti bus pats pats piko gazas 😁 jau galima ruoštis ir vilioti vyra 😆 🥳🥳
GretaC parašė:
Panašu kad nakti bus pats pats piko gazas 😁 jau galima ruoštis ir vilioti vyra 😆 🥳🥳
Oi ne ne,vienbalsiu sutarėm,kad šianakt ne. Dar tebesukam plokštes,o jau ant kojų nevepastovim abu. Aš tai jau miegot ruošiuos,tai ryt ryte sakėm 😄
Orchideja@ parašė:
Aš gėriau cyclebalance kai nutraukiau KT man pasiūlė gine👌
Na jis buvo reguliarus, tai bijau, kad jo neišderint, galvoju gal nuvykti pas kokią kitą gine nuomonei 😊 ar juos nusiperki ir geri? 😀
Nepasiduodanti parašė:
Merginos,panašu kad pas mane arba jau arba ant nosies pikas 😃
Aš labai gailėjausi, kad vakare vyro nečiupau tokį pamačius, o ryte, tai siūlyčiau šiandien 😀
Jurintaaa parašė:
Kaip super.🥰 Labai laukiu ir aš vizito pas ją
Taip labai daug išsikalbėjom,taip ramu dabar. Visą dieną bandau pergalvot visą pokalbį.dar su vyru pašnekėjom. Manau reikia man dar intralipidus susilašinti, K sakė tikrai nepakenks. Tai kaip ir sakiau po žingsnį į priekį. Linkiu ir Jums malonaus ir aiškaus vizito❤️
Nepasiduodanti parašė:
Oi ne ne,vienbalsiu sutarėm,kad šianakt ne. Dar tebesukam plokštes,o jau ant kojų nevepastovim abu. Aš tai jau miegot ruošiuos,tai ryt ryte sakėm 😄
Tai nestovekit ant kojų, eikit prigulti 😁😁😁 nemokinsiu žinoma aš jūsų, bet aš tai nepraleisčiau progos 😁
20 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai