LadyBubu parašė:
Bus aišku 🤩 svarbiausia pozityviai nusiteikt 😄 bet tuo pačiu daug vilties nedėt, kad nereiktų nusivilt 🤭 man ryt 10 dpo ,dar turiu keturis testus ,darysiuos …
To labai linkiu 🤞🤞🤞🌺
LadyBubu parašė:
Bus aišku 🤩 svarbiausia pozityviai nusiteikt 😄 bet tuo pačiu daug vilties nedėt, kad nereiktų nusivilt 🤭 man ryt 10 dpo ,dar turiu keturis testus ,darysiuos …
To labai linkiu 🤞🤞🤞🌺
Saulė Danguj parašė:
Stipru čia jums. Aš linkus į kietėjimą. Prieš metus man tą šlykštalą skyrė po pilvo operacijos. Tai tiek ir težinau apie jį. Nėštumo metu netekę vartot.…
Teke ir baisesnių gert,bet galvoju kažką kito bandyt,nes pradžioj padėdavo. Gal organizmas priprato. Kai baiginėsis bonkutė,pradėsiu žiurinėtis kažką kitą.
Nepasiduodanti parašė:
Teke ir baisesnių gert,bet galvoju kažką kito bandyt,nes pradžioj padėdavo. Gal organizmas priprato. Kai baiginėsis bonkutė,pradėsiu žiurinėtis kažką kitą.…
Forlax go nepadeda?
Lainė123 parašė:
O kaip jums su miegu šią savaitę? Aš tai kai lapas, čia gal tie orai taip veikia 😵💫
Ne, jūs ne vieną 😄 Atsikeliu o už valandos atrodo galiu vėl eiti miegoti 😄
Heidy16 parašė:
Nu ka man matyt jau 1 dpoziuresim kas gausis.
Pasibaige kb isskyros.
Ech tas ilgas tarpas nuo 1dpo iki 10 dpo 😆 man po mm iki ov nepastebiu, o veliau stoja viskas 😅
Heidy16 parašė:
Nu ka man matyt jau 1 dpoziuresim kas gausis.
Pasibaige kb isskyros.
Dažniausiai KB buna kelios dienos iki ovuliacijos 😊 tada gali dingti ir tik tada ovuliacija ateiti 😊 Dar neskubekite skaiciuoti 👌
Minėė parašė:
Labas rytas visoms, na ka pasidariau dar viena testuka, kaip mano akys rodo, lyg ir ryškėja, po biškeli 🫣 daugiau facelle nebeturiu, turiu tik bitute, o jinai lyg i…
Grazu ziureti 😍 sveikinti jau galima, nes mm nesulauksit 😅🌸