pupsika parašė:
Man sian 8 DPO. Pasidariau testą livsane. Bet kaip ir nieko nėra. Aisku dar anksti 🤭 Bet paganykit akis į tuščią 🤣
Aš matau 🌺
pupsika parašė:
Man sian 8 DPO. Pasidariau testą livsane. Bet kaip ir nieko nėra. Aisku dar anksti 🤭 Bet paganykit akis į tuščią 🤣
Aš matau 🌺
FoxLady parašė:
Aš jau lekciau pirkti ir gadinti kitos firmos, kad isitikinti![]()
![]()
🤣🤣🤣 Dar anksti 🤣 bandysiu islaukti sekmadienio 🤭 turiu namie du testeros testus. Tai kai yra namie, sunku nesitestuoti 🫣
pupsika parašė:
🤣🤣🤣 Dar anksti 🤣 bandysiu islaukti sekmadienio 🤭 turiu namie du testeros testus. Tai kai yra namie, sunku nesitestuoti 🫣
Nu tai kaip dabar isgyvensite iki sekmadienio su tuo seseliu??
FoxLady parašė:
Nu tai kaip dabar isgyvensite iki sekmadienio su tuo seseliu??![]()
Tą patį galvoju
pupsika parašė:
Išdžiūvimo linija, tikrai nieko nėra
Svaja1234 parašė:
Išdžiūvimo linija, tikrai nieko nėra
Jei būtų išdžiūvimo, tai tada būtų ir vakar dienos testas su išdžiuvimu 🤷🏻♀️ Šitas dar neišdžiuvęs šiaip. Bet dar anksti, tai aš rami.
FoxLady parašė:
Nu tai kaip dabar isgyvensite iki sekmadienio su tuo seseliu??![]()
Išgyvensiu, nes ryt mintys bus kitur 😊 be to, jei kas ir bus, tada sekmadienį gal ryškiau bus
gabiju parašė:
As irgi matau, bet linija ne rozine, atrodo kaip išdžiūvimas 🫣
Na livsane niekada man nemėtė vaiduoklių ar išdžiūvimo linijų 🫣
Bet gal būna pirmas kartas 🤭
pupsika parašė:
Išgyvensiu, nes ryt mintys bus kitur 😊 be to, jei kas ir bus, tada sekmadienį gal ryškiau bus
Mane testera nuvylė,nes labai silpnai ryškėja ir ilgai. Rašo per 3min,o jis išryškėja po 5min jei nedaugiau. Facelle ir clear choise testai labiau patiko
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai