NEteisinga parašė:
O gal kartais yra mamyte, kuri domejosi, kiek vaiku bus priimama i darzelius Pipiras, Svelnukas, Drugelis, Pumpurelis, Zvangutis?Itariu, kad siuo metu mamos s…
I Pumpureli berods 30 zadejo priimti. Kelinti jus eileje?
NEteisinga parašė:
O gal kartais yra mamyte, kuri domejosi, kiek vaiku bus priimama i darzelius Pipiras, Svelnukas, Drugelis, Pumpurelis, Zvangutis?Itariu, kad siuo metu mamos s…
Spanguole. parašė:
Bent jau sausi sake, kad Bitute planuoja priimti apie 30, Ozas apie 23, Papartis 30, o kitu nezinau![]()
Šiandien iš Bitutės gavau atsakymą, kad planuoja priimti 25 naujus vaikučius..
ieva.88 parašė:
Man dabar toks kvailas klausimas paryčiais kilo.
Jei registravau dukrą į lopšelį ir jo negaunam iki 3m., tai suėjus 3m reiks per na…
bent kaip budavo anksciau, tai naujo prasymo teikt nereikedavo, jeigu vaikui sueidavo 3 metai iki rugsejo, tada ji automatiskai perkelia i vyresniu grupe ir vaikas jau pradeda laukti eiles i kita amziaus grupe
man atrodo pavasari berods vykdavo perskaiciavimas amziaus...
Aidana parašė:
I pumpureli nelabai turiu vilties patekti, nes esam 64 eilej. I kitus darzelius situacija geresne... O jus?
supermartyna parašė:
bent kaip budavo anksciau, tai naujo prasymo teikt nereikedavo, jeigu vaikui sueidavo 3 metai iki rugsejo, tada ji automatiskai perkelia i vyresniu grupe ir vaikas …
Ačiū
NEteisinga parašė:
I pumpureli nelabai turiu vilties patekti, nes esam 64 eilej. I kitus darzelius situacija geresne... O jus?
Mes dar blogiau, 72
ieva.88 parašė:
Jei registravau dukrą į lopšelį ir jo negaunam iki 3m., tai suėjus 3m reiks per na…
Automatiskai perkeliamas i grupe pagal amziu, nieko is naujo rasyti nereikia, jusu prasymas galioja iki kol negausit darzelio.
ieva.88 parašė:
Jei rasysit is naujo prasyma nukeliausit i eiles gala. Automatiskai perkels i kita amziaus grupe. Bet jusu atveju, liktumet laukti vietos lopselyje, nes vaikui tik 2m bus
Aidana parašė:
Mes dar blogiau, 72![]()
O jus is Snipiskiu? Ar raset prasyma i kitus sio rajono darzelius? Nes man atrodo, kad mums realiausia butu patekti i Pipira arba Zvanguti... Nors Pumpurelis butu kur kas patogiau...
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai