monika.grunev parašė:
Parekomenduokit geriausia gydytoja Klaipedoje?;) svelnisusia gal😝 labai bijau ginekologu 😝
Gedvilė dirba savo Ginekoklinika 😊
monika.grunev parašė:
Parekomenduokit geriausia gydytoja Klaipedoje?;) svelnisusia gal😝 labai bijau ginekologu 😝
Gedvilė dirba savo Ginekoklinika 😊
monika.grunev parašė:
Antrinu, Gedvilė nuostabi gydytoja🤍
monika.grunev parašė:
Antrinu merginoms- rekomenduoju Ernestą Gedvilę 🙂🙂
monika.grunev parašė:
Ernesta Gedvilė. Taktiška, maloni ir išmananti savo darba
Buvau pas ją praeita savaitę, pasirodė, kad nėščia, bet kadangi lankausi tik keletą mėnesių pagalvojau, kad ji tieisog stambesnė.
Dar kaip tik paklausiau jos jei pavyks IVF ar ji galės prižiūrėti nėštumą ?
Atsakė taip žinoma 🤔
element parašė:
Bet Bubliauskiene sausi pati iseina i dekreta jau.![]()
Guru parašė:
Buvau pas ją praeita savaitę, pasirodė, kad nėščia, bet kadangi lankausi tik keletą mėnesių pagalvojau, kad ji tieisog stambesnė.
Kad nescia tai 100%. Man priziurinti akusere sake, kad nuo sausio iseina i dekreta ji. Tai mane dar siai savaitei uzrase pas Bubliauskiene echoskopui, uzrasant net ejo pasiklaust jos ar tikrai tuo laiku dirbs dar. O jau sekanciam echo sake reiks pas kita eit, galvosiu kur dar, nenusprendziau. Nebent pati gydytoja nusprende ilgiau padirbet ir i dekreta veliau iseit. Bet betkokiu atveju kazkada iseis
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai