Mascarene parašė:
Pas ją eilės kokiosesu ėjusi, viskas buvo gerai, galvoju gal dar kas nors būtų
![]()
nors dabar pažiūrėjau visai nieko eilės, gal reikės bandyti
Mascarene parašė:
Pas ją eilės kokiosesu ėjusi, viskas buvo gerai, galvoju gal dar kas nors būtų
![]()
nors dabar pažiūrėjau visai nieko eilės, gal reikės bandyti
Mascarene parašė:
Ar galite patarti pas kokią ginekologę jums buvo malonu nueiti pasikalbėti dėl leliuko planavimo, kad paskui ir nėštumą stebėtų?
Aš lankiausi pas Ingą Gruzdienę, eilės didelės, bet jeigu kas nors atsišaukia-paskambina
draugė lankosi pas Gedvilę, labai patenkinta, galvoju, kad su antruoju pabandyčiau pas ją, nes ne taip ilgai laukti reikia. Na, pas I. Gruzdienę tų baisių eilių nepajutau, nes iš karto registruodavausi kitam kartui, bet jau laukiausi.
Vivi7 parašė:
Sveiki, pas kokią ginekologę ir kur lankotės neprivačiai ir esate patenkintos🙂
Labas, lankiausi pas Krištanavičių su siuntimu Salvijoje, labai patiko
Brigita Beliajeva BB klinika. NUOSTABI! Lankiausi prieš nėštumą, ir visą nėštumą prižiūrėjau pas ją, lankausi ir dabar. Tikrai nereali, visada skiria laiko tiek, kiek reikia, viską pakomentuoja, paaiškina. Nu tiesiog super. Ir kaip žmogus be galo nuoširdi, paprasta, šilta. Internete BB klinika rasite visas kainas, bet mes maždaug kiekvienos apžiūros metu apie 70-80eurų sumokėdavom, tiksliai nepamenu. Bet verta kiekvieno cento, bent jau esu rami, prižiūrėta ir visi klausimai mano atsakyti.
Jujuba parašė:
Didžiausios rekomendacijos Lina Varaneckienė amberclinic 👌
Pritariu, nėštumo echo dariausi pas ja, gera įranga, ir pati gydytoja labai maloni ir konkreti, išsamiai viska apžiūri. Kaina jeigu gerai pamenu echo vaisiaus apie 60eu buvo prieš metus. Kam rekomendavau, tai niekas kitos gydytojos nebenori.
Aš einu pas Sigitą Neverauskienę Northway privačiai. Pasirinkau ją, nes ji a) dirba dar ir gimdymo namuose b ) labai gera echoskopuotoja, nes toje srityje labai kelia kvalifikaciją c ) labai aiškiai išsamiai viską išaiškina ir yra labai žmogiška d) ne tiek daug šneka kaip A.Beliajeva (pati pas ją ėjau iki nėštumo, tai taip, žmogus labai malonus, bet kai gydytoja pradeda pasakoti apie savo aplietus kaimynus, man nelabai patiko, nes esu linkusi tikėtis medicininio pokalbio apie mano situaciją, bet ne gydytojo asmenininio gyvenimo vingių)
O apie Neverauskienę turiu tik geriausius atsiliepimus. Aišku yra tokių kabliukų, kad ji į nėštumą iki 12 savaitės žiūti taip - kaip gamta duos, viską palieką likimui. Bet po to, kai jau viskas tikrai įsitvritino ir dabar yra 20 savaitė, tai visai kitoks požiūris: labai atidžiai seka bet kokį sveikatos nuokrypį.
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai