Jolancike parašė:
na va irgi pramiegojai![]()
nea as ankstyva tik va neiseina, man labaij uzimta esu nebespeju niekur jei tas tai tas vis tu visokiu planiuku atsiranda
Jolancike parašė:
na va irgi pramiegojai![]()
nea as ankstyva tik va neiseina, man labaij uzimta esu nebespeju niekur jei tas tai tas vis tu visokiu planiuku atsiranda
ciumbikute parašė:
nea as ankstyva tik va neiseina, man labaij uzimta esu nebespeju niekur jei tas tai tas vis tu visokiu planiuku atsiranda![]()
o as isvis prie kompo nebeprisedu,nes mazasis kompiuterastas lipa nori kompa padraskyt....tai tenka isjungt ir padet ant palanges arba i kita kambari iseinam....
Jolancike parašė:
mes siandien varysim i sodyba,bus baliukas sioks toks bendradarbiu su saslais....
o kaip smagu
mums tai reikia kazkaip iki turgaus nueit, noriu indeliu nusipirkt saldymui, ten vienoj pardej yra turguj, daugiau nezinau centre kur ju buna
mamos paprasiau, kad su Joriu pabutu per pietus, sako nenoriu as su tokiu bliuviu but
nu pykes tai teks man vel vilkt ji klykianti
uzsileidau visai ant savo galvos
Ievuke parašė:
o kaip smagumums tai reikia kazkaip iki turgaus nueit, noriu indeliu nusipirkt saldymui, ten vienoj pardej yra turguj, daugiau nezinau centre kur ju buna
mamos paprasiau, kad su Joriu pabutu per pietus, sako nenoriu as su tokiu bliuviu but
![]()
as tai pirkausi maximoje saldymui indelius
ciumbikute parašė:
as tai pirkausi maximoje saldymui indelius![]()
Ievuke parašė:
o kaip smagumums tai reikia kazkaip iki turgaus nueit, noriu indeliu nusipirkt saldymui, ten vienoj pardej yra turguj, daugiau nezinau centre kur ju buna
![]()
as pirkaus ir maximoj ir iki.Seip esu ir turguj pirkus
Ievuke parašė:
bet man tokiu vienkartiniu reikia, tokiu kaip pvz prekybos centruose salotas deda i juos. kazkaip neatkreipiau demesio maximoj, niekad nepirkau as tu indeliu, tik siemet![]()
taip taip as tokius vienkartinius ir perku...
lldx parašė:
Sveikutes,as tik dabar pamaciau ,kad jau ivyko susitikimas![]()
nu va o as jau galvojau kad grizot
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai