ruta056 parašė:
Man liko nebedaug laiko iki leliuko gimimomamytes kurios gimdete taurageje gal dar pamenat ko tiksliai reikia i pati gimdyma? na leliukui ir man
pirmaji gimd…
ir man idomu labai,nes pirma gimdziau pries 7m tai net nepamenu
ruta056 parašė:
Man liko nebedaug laiko iki leliuko gimimomamytes kurios gimdete taurageje gal dar pamenat ko tiksliai reikia i pati gimdyma? na leliukui ir man
pirmaji gimd…
ir man idomu labai,nes pirma gimdziau pries 7m tai net nepamenu
ruta056 parašė:
O tu uzsirasiusiu suniukaitai dvynukai bus?
![]()
taip du broliukai bus
ruta056 parašė:
Visada norejau dvynukubet kai pamastai kaip reiketu susitvarkyti
nors kiek ju turi gi susitvarko
liuks,sveikinu
visas trejetukas va mergyte turit
![]()
na as ir kai pamastau tai truputi plaukai pasisiausia,bet nieko ne viena nenumire nuo dvieju leliuku prieziuros
aciu
ruta056 parašė:
Taurages mamytes labai pasyvioskogero gausim ieskotis info kazkur kitur.Arba viska susikraut reiks o paskui ten vietoje atrinks ko reik ir ko nereik
![]()
reikia sau rubeliu, leliukui, pampiu, serveteliu, higienos priemoniu ranksluosti naktinukus chalaciuka,tapkes
zinoma ir fotiko reikia
taip pat paketu triusikeliu plauku sepeti ir pan. dekis ta ka dazniausiai namie naudoji
Tai tuos as jau turiu susikrovusi
bet va i pacia gimdykla ko reikia?
pamenu klaipedoje tai savo naktinuku negalejau detis...liepe mautis ju
na cia pries 8 metus
tai va sau tada naktinukus ir tapkytes kaip suprantu...o leliukui ? o ar reikia sau kokio negazuoto mineralinio ? klaipedoj neleido...kazin kaip cia...
va mane labiausiai domina gimdykloj ka turet...o jau pogimdyvinej palatoj kas reikalinga kaip ir susikrovus esu
beja o ar reikalinga mikrolax klizmute?
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai