Mingailiux parašė:
Mano kruva keksiuku:
super..
Mingailiux parašė:
Mano kruva keksiuku:
super..
Mingailiux parašė:
Mano kruva keksiuku:
laaaabai gražu
,o kiek darbo
ir su puponautais vis dar žaidžiate
braske27 parašė:
Labas merginosas visai nedarau tortu ir pyragu, bet dabar uzsimaniau kazka ismegint, gal galit patart koks tortukas pats paprasciausias pasigamint?
aš esu nedaug jų kepusi,bet va pyragų esu N iškepusi,o tortas man pats papraščiausias Medutis arba Napoleonas
bliuch parašė:
Sveikos, ir as imsiuos sio reikalo is neturejo ka veiktibet. Tikiuosi ne i mase sau
kokie grazus keksiukai
![]()
apie keksiukus.. radau norfoje gumin…
ten ne guma o silikonas,aš turiu dvi silikonines formas viena didelė su skyle keksams o kita mažiems keksiukams,esu labai patenkinta
nereikia papildomų riebalų,ir neprisvyla,labai fainas dalykėlis
norėčiau dar isigyti keturkampę pyragams
kepiau ir su popieriukais,tik mano be papuošimų visokiausių nemoku aš jų daryt
tropikana parašė:
ten ne guma o silikonas,aš turiu dvi silikonines formas viena didelė su skyle keksams o kita mažiems keksiukams,esu labai patenkintanereikia papildomų rieb…
Mmm silikonas
reiks nusipirkti, tokie spalvoti
tik keksu nemoku daryt, bet teks ismokti..
merginos kokio svorio maždaug gaunasi rafaelo tortas iš vienos normos? pvz pagal šį receptą? www.neringa-blogas.com/kulinarija/tortas-rafaelo.html šiandien kepsiu ir galvoju ar vieną daryt ar dvi
tropikana parašė:
merginos kokio svorio maždaug gaunasi rafaelo tortas iš vienos normos? pvz pagal šį receptą? www.neringa-blogas.com/kulinarija/tortas-rafaelo.html šiandien …
apie 2.5 dvi normos jau bu daugoka , daryčiau vieną, dvinormos daugiau ne 12 valgytojų
serenada parašė:
apie 2.5 dvi normos jau bu daugoka , daryčiau vieną, dvinormos daugiau ne 12 valgytojų![]()
man apie 2 gavosi, kiba nuėdžiau kur kremus
Jeigu būtų bent 2 tortų mėgėjai (viso 12 svečių) kaip mano vyras tai dvigubą daryčiau
(nors jei kiti nemėgsta tikrai vieno sočiai), nes tas ketvirtį torto be vargo vienu prisėdimu sukiša
pažiūriu, padūsauju ir einu lauk, nerealūs kepiniai ir papuošimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai