wendigute-Rasa parašė:
Viena kepejėlė pasidalino su manimi nuoroda, kaip padaryti šlapią bezė be mikserio, bet naudojant virtuvinį kombainąTikiuosi pravers
![]()
tikrai pravers, aciu
wendigute-Rasa parašė:
Viena kepejėlė pasidalino su manimi nuoroda, kaip padaryti šlapią bezė be mikserio, bet naudojant virtuvinį kombainąTikiuosi pravers
![]()
tikrai pravers, aciu
napoli parašė:
Dėl šokolado tvorelės, tai žinokit ji labai lengvai padaroma, čia aš kaip NEPROFESIONALĖ galiu pasakytiPabandžiau ir iš pirmo karto viskas gavosi
Torta…
o ji netirpsta. neistis kol tortas ant stalo stoves?
myliukea parašė:
o ji netirpsta. neistis kol tortas ant stalo stoves?
tai kad normalus šokoladas kambario temperatūroje netirpsta, nebent +28 ir daugiau, bet apie +-20 tikrai netirpsta
napoli parašė:
Dar dėl tvorelės norėjau pasisakytiKai jau šokoladas sutvirtėja ant kepimo popieriaus ir pavertus nebėga, tai aš uždedu jį ant torto, lengvai prispaudžiu ir dar…
liux ideja, bandysiu ir as
plastake parašė:
merginos galit imesti pavizduka kaip padaryti veiduka,lupas,akis, nosi.. niekaip man nesigauna![]()
www.liveinternet.ru/users/timolga/post248951044
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.535984186445297.1073741840.455727377804312&type=3
www.bakehappy.net/2012/09/how-to-make-cupcake-faces-intermediate.html#.UpTsaHCjfdD
genutegail parašė:
www.liveinternet.ru/users/timolga/post248951044
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.535984186445297.1073741840.4557273778043…
aciu,labai padejai dabar galesiu meginti daryti,jau aiskiau
1vita1 parašė:
Pristatau savo "sedevrus" realiai spalvos ryskesnes,apsvietimas nekoks.
i
iskociok didesni pastilazo blyna,kai dengsi tortuka. tada mazesne galimybe,kad torto apacioj bus klostes. ir neskubek lyginti sonu iki pat apacios
Silvestra, aciu uz pastabas
sita as zinau,tortas tureso buti baltas,bet balta mase mase neisejo,kai uzdengiau uplysinejo sonai,bandziau gelbet padeti,uzdejau raudona,o tada pasaka be galo,tai ta reikejo paslept,tai kitas sonas susigarankslejo...
kai nereikia,viskas iseina...
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai