Astartė parašė:
toks pastebėjimas: jei pas ją eini su siuntimu, tai 90 proc. nelaimingų, jei eini mokamai - visi laimingi. Bent jau mano aplinkoje 100 proc. ši taisyklė pasitvirtin…
O gal kas nors žinot ar girdėjot kaip hiperikoj?
Astartė parašė:
toks pastebėjimas: jei pas ją eini su siuntimu, tai 90 proc. nelaimingų, jei eini mokamai - visi laimingi. Bent jau mano aplinkoje 100 proc. ši taisyklė pasitvirtin…
O gal kas nors žinot ar girdėjot kaip hiperikoj?
Sveikos,
Priklausau utn poliklinikai. Vakar gyd Kolesnikoviene israse el siuntima i 2tro lygio konsultacijai , (sprando raukles matavimui..) Sende pasiskambinus i konsultacine poliklinika gavau vizita visai kitai dienai nei man reikia, ( jau kai bus 16/17sav nestumo o man reik 12/14 nestumo sav. ) . Klausimas butu toks ar elekrininis siuntimas galiotu jei uzsiregistruociau privaciai i salavija ar hiperika tai apziurai? Ir ar tektu moketi uz paslauga su siuntimu. ? Aciu.
Eli_vod parašė:
Sveikos,
Priklausau utn poliklinikai. Vakar gyd Kolesnikoviene israse el siuntima i 2tro ly…
Siunimas galios ir kitur
Greta. parašė:
Siunimas galios ir kitur
Aciu uz atsakyma
Aguona_ parašė:
Mamos, papasakokit ar pas pediatrę Mišinytę sergant,susirgus ūmiaiz karščiuojant lengva pakliūti? Atlieka tytimus poliklinikoje, kokia situacija pandemijos metu:)) …
Mūsų pediatrė Mišinytė. Aš šiaip patenkinta, nors vaikutis dar mažiukas ir nelabai tų skubių klausimų buvo. Bet kiek ko reikėjo (tyrimų, siuntimų), tai viską gavom.
Eelli parašė:
Karantino metu viską nuotoliniu būdu tvarkiausi
O sakykite, ar siuntete info el.pastu? Ar yra kazkokia sistema su prisijungimu? (Kur butu galima uzpildyt). Kazkaip ju puslapyje nerandu aiskios informacijos kaip daryt.
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai