mrs.R parašė:
Man dare 15DPI tai buvo virs 3400.
kas yra DPI ir HCG?
mrs.R parašė:
Man dare 15DPI tai buvo virs 3400.
kas yra DPI ir HCG?
Rozalija parašė:
kas yra DPI ir HCG?
Manau, norėjo parašyt DPO - dienų po ovuliacijos. O HCG yra kraujo tyrimas skirtas nustatyti nėštumui - žmogaus chorioninio gonadotropino hormono kiekis 😄
purk268 parašė:
Manau, norėjo parašyt DPO - dienų po ovuliacijos. O HCG yra kraujo tyrimas skirtas nustatyti nėštumui - žmogaus chorioninio gonadotropino hormono kiekis 😄
Turejau uomeni po blastuko ikelimo , ne po ovuliacijos.
Bet cia turbut yra nemazai ir naturaliai pastojusiu, tai turbut kitaip skaiciuojasi.
sirdute37 parašė:
Man ikelimas buvo 13 diena 22 dariausi hcg buvo 288
sirdute37 parašė:
Pamačiau bendrame lape klausimą
Ateikite į temą, ten daugiau atsakys apie DPI ir kitus dalykus po pagalbinio
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumas-po-pagalbinio-apvaisinimo-2/page/460
GyvenantiPuikiai parašė:
Pamačiau bendrame lape klausimąAteikite į temą, ten daugiau atsakys apie DPI ir kitus dalykus po pagalbinio
![]()
Aciu☺️

O jaučiuosi neblogai. Neskaitant to , kad pučia kažkiek pilvą , jautri krūtine , teplioja kazkokiom rudom isskyrom panašiom į gleives 🙄 šiektiek paskausta pilvo apačią , padidėjęs jautrumas , apsiverkiu nuo visko 😁 ir žinoma nuovargis ,mieguistumas. Pilvelis jau šiektiek matosi. Buvau liekna iki nėštumo, tai atrodau jau kaip kelis cepelinus pavalgius 😁
GVytauteK parašė:
Sveikos būsimos vasarinuku mamytės 😍nedrasiai jungiuosi prie jūsų. Ginekologė patvirtino , kad nėštumas yra . Kai buvau birželio 20 tai echo rodė 5 sav ir 1 d. Daba…
Sveikinimai! Bet dėl tokio tepliojimo tai pasitikrinčiau progesteroną
GVytauteK parašė:
Sveikos būsimos vasarinuku mamytės 😍nedrasiai jungiuosi prie jūsų. Ginekologė patvirtino , kad nėštumas yra . Kai buvau birželio 20 tai echo rodė 5 sav ir 1 d. Daba…
Sveika atvykusi;)) mano sunui tuos 6,man 34🤗 nors namokamai genetikai dar nepriklauso bet vyksime..ir po konsultacijos matysime ar nipt verta ar rizikos nera;) net nezinau ka del nipt daryti,nes kainos nemazos🙊
As tai turejusi persileidimus 2 tai man viskas baisu labai..
as kaip suprantu genetikas negali visko numatyti kaip NIPT?
Erika G. parašė:
Sveika atvykusi;)) mano sunui tuos 6,man 34🤗 nors namokamai genetikai dar nepriklauso bet vyksime..ir po konsultacijos matysime ar nipt verta ar rizikos nera;) net …
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai