Nida123 parašė:
tikrai ne visoms, sakyciau dazniau kam nebuna, negu, kad buna![]()
Aciu uz atsakyma, pasidariau nt ir buvo teigiamas, dvi juostutes isryskejo is karto.
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįNida123 parašė:
tikrai ne visoms, sakyciau dazniau kam nebuna, negu, kad buna![]()
Aciu uz atsakyma, pasidariau nt ir buvo teigiamas, dvi juostutes isryskejo is karto.
Stebukliukas2 parašė:
Sveikinimai
Grazau laukimo
Nida123 parašė:
SveikinimaiGrazau laukimo
![]()
Aciu, tikiuosi viskas bus gerai?
Rasiau pries savaite del implantacinio kraujavimo,kai patepliojo 21.c.d, 22 c.d susirgau vasario 26d...na taip atrode. Pasirgau 2 dienas,negausiai ( man tai iprasta), 2d patepliojo,ir buvo svaru pora dienu iki siandien.... ryte pamaciau ruzava ant ikloto,per diena daugiau nera nei ant tualetinio popieriaus. Kas po paraliais cia darosi?? Nejau vel mm?? Siaip nuo vakar skauda nugara,pilvo apacia,kaire puse,krutine net nenustojo skaudeti nuo vasario tariamu mm. Ar galiu lauktis?
Sveikos. Paskutines menesines buvo saudio 25. Tada ciklo eigoj buvo pienlige, ovuliacija kazkodel velavo. Ji ivyko 23-24d. Dabar mazdaug 10 dpo. Vakar radau rudu isskyru. Nakciai isidejau iklota, galvoju sirgsiu, bet nieko.. isskyros is ryto balksvos, tik maudima jauciu. Kas cia dabar? Su pirmu implantacinis kraujukas buvo skaisciai raudonas...gal visgi isivaziuos mm?
Labas merginos, norejau paklausti gal kam yra taip buve, siaip menesines pas mane labai gausios nuo pirmos menesiniu dienos, menesines buvo vasario 12d. ir vakar pradejo teplioti lyg labai sviesiai ruzavai, siandien biski daugiau, bet vistiek ne taip kaip per menesines, nes nera dar taip buve man, dariau siandien NT bet neigiamas, gal palaukti kol pasibaigs menesines ir dar karta pabandyti ar neverta?
aganiuks parašė:
Labas merginos, norejau paklausti gal kam yra taip buve, siaip menesines pas mane labai gausios nuo pirmos menesiniu dienos, menesines buvo vasario 12d. ir vakar pr…
Dabar neverta. Laukit
jurgitavr parašė:
Dabar neverta. Laukit
Nebera ko laukti
atejo mms pilnos, bet i wc lakstau kas 20 min, nezinau man turbut jau paranoja prasideda
O as 2men planuoju leliuka...praeita men tepliojo,maniau isitvirtino...bet po 2d. Patepimo susirgau. Siam menesiui gaminau inirtingai ir vaisingu metu...mmm veluoja jau 5d. Taciau testas neigiamas si ryt pasidariau...krutine skauda,pavargstu lb greit,net pykina kartais,tik nebezinau ar tai psichologiskai ta pykinima prisisaukih ir pajuntu ar isties laukiuosi...sirgau vaswrio 4d...o db dr neatejo mano mm...krutine skauda, 25d. Vasario skaudejo pilva kelias dienas kaip pries mmm buna,maniau tai implantacija gal kokia ar ovuliacija?nuotaikos neaiskios,tai liudna tai linksma...teoriskai jauciuosi nescia,bet praktiskai...???? rodo tik I bruksniuka...
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai